מתכון לכריך כפרי עם אבוקדו, בצל מטוגן, עגבניות שרי, חסה וצ'ימיצ'ורי

חומרים:
2 פרוסות של לחם כפרי איכותי
1 צנצנת צ'ימיצ'ורי של "נפטון"
קוביות אבוקדו בשל
עלי חסה רעננים
בצל מטוגן
עגבניות שרי חצויות
מיונז איכותי
פטרוזיליה קצוצה – לקישוט
אופן ההכנה:
- למרוח את פרוסת הלחם במיונז ומעליו למרוח צ'ימיצ'ורי. להניח עלי חסה מעל.
- להניח על החסה קוביות אבוקדו ומעליו, להניח תלולית נאה של בצל מטוגן.
- לפזר חצאי עגבניות שרי ולקשט בפטרוזיליה קצוצה.
.
חברת "נפטון" (משנת 1980), המתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, תערובות תיבול, ממרחים ורטבים, מציגה "צ'ימיצ'ורי" – רוטב הפלאים המזוהה עם ארגנטינה ואורוגוואי – להכנת מנות טעימות במיוחד.
הרוטב, המשודך לבשרים על האש כמו אסאדו, סטייק, צ'וריסו ועוף – משתדך מצוין גם לדגים, ירקות, תפוחי אדמה, איטריות וכריכים. רוצים הוכחה? נסו את המתכון שמוצע בהמשך, להכנת כריך צ'ימיצ'ורי נהדר!
הצ'ימיצ'ורי של נפטון מכיל בין השאר: פטרוזיליה, כוסברה, שמן קנולה, שמן זית, שום, פלפלים, עשבי תיבול ותבלינים והוא ללא מונוסודיום גלוטמט, צבעי מאכל או חומרים משמרים.
כשרות – פרווה, בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים והרבנות הראשית באר שבע.
להשיג ברשתות: יינות ביתן, חצי חינם, ברקת, מחסי השוק, סלאח דבאח ובחנויות פרטיות ברחבי הארץ.











