למצרכים:
1 גזר גדול פרוס
1 בטטה חתוכה לקוביות
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
2 קישואים (לא מקולפים) פרוסים
1/4 כרובית חתוכה לפרחים קטנים
חתיכת דלעת חתוכה לקוביות
1 תפוח אדמה חתוך לקוביות
8 שיני שום מקולפות שלמות
2 גבעולים של כרפס חתוכים לפרוסות
1 בצל חתוך לפרוסות
צרור של כוסברה קצוץ
1 ק"ג כנפי עוף נקיות
1/2 כוס שמן זית (חד פעמית)
תבלין גריל עוף
מלח גס
להכנה:
בקערה גדולה להניח את כל הירקות
בקערה נפרדת לערבב את השמן עם 2 כפות גדושות תבלין גריל עוף. לשפוך 3/4 מהכמות על הירקות ולערבב כך שהכול יצופה בתבלינים לשים בתבנית.
באותה קערה לשים את הכנפיים ועליהם לשפוך את 1/4 מכמות הרוטב שנותר. לערבב היטב ולשים על הירקות בצורה מסודרת אחד ליד השני לפזר מעל הכל מעט מלח גס.
לכסות עם נייר כסף ולהניח בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות לשעה. אחרי שעה להסיר את נייר הכסף ולהשאיר בתנור לעוד רבע שעה – להשחמה.
כל כך טעים….
אהבתם את המתכון? אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!
















