כבדי עוף על פולנטה
כמה קליל כה טעים.
חומרים:
1/2 ק"ג כבד עוף נקי
מעט שמן לטיגון
2 בצלים פרוסים
מעט מלח
1 כף של רכז רימונים
מלח+ פלפל שחור
פולנטה:
2 כוסות קמח תירס איכותי
3 כוסות מים רותחים
מלח+ פלפל שחור
1 כף חמאה
הכנה:
לחמם מחבת, להוסיף שמן להוסיף בצל עד שקיפות.
להוסיף את הכבדים ולטגן קלות משני הצדדים.
להוסיף נרכז רימונים לתבל ולבשל 15 דק'
הכנת הפולנטה:
להרתיח את המים,להוסיף את קמח התירס לתבל ולערבב עד שמתגבש .
הגשה:
את הפולנטה להניח במרכז הצלחת ומעל את הכבדים.











