יש פעמים שדבר טוב הוא חד פעמי! מאיר אדוני איכזבת!

כשאת הולכת למסעדת "בלו סקיי" בשמי תל אביב, של שף עם שם כמו אדוני את מקווה למצוא איזה מלאך. לא היתה פגישה שכזאת וחבל.




אני כועסת ומאוכזבת.

למה? כי אני מרגישה  שיש מין קבוצה של מסעדנים בתל אביב  שקיבלו כתרים ותוארים שחושבת שכל האנשים פשוט סתומים. כל ההילה של "מאסטר שייף" מוציאה אותם מפרופורציות "חווית הסועד" המשפט שהוא המנטרה שלהם בעצם לא ממש לא מעניינת אותם. אולי את חלקם, בתחילת דרכם.

מסעדת "בלו סקיי" במלון קרלון, תל אביב בבעלות  ובניצוחו של מאיר אדוני, האלוהים של המסעדנות הישראלית וחווית הסועד שמכר כלייה לפני שהגיע אליה, איכזבו.

לפני שלושה חודשים הייתי שם בארוחה מנצחת, הכל היה מתוקתק טעים ומושקע.

מאד רציתי להרשים את ההולנדי במסעדה ישראלית שווה. ניסיתי לפחות.

המסעדה  מדהימה במיקומה, על חוף תל אביב, בקומת העליונה של מלון קרלטון ,היתה מפוצצת, היתה שם מסיבה של חברת תרופות "נובל" עם כמות ענקית של צרפתים  רעשנים שללא כל ספק היו החשובים של הערב. כשמסעדה כזאת מנהלת אירוע נוצץ שכזה  עם "כיסים עמוקים" של חברת תרופות משהו נפגע בשירות או באוכל של שאר הסועדים, במקרה שלנו האוכל.  קבלנו שירות סופר דופר אין מילים, כייאה למסעדה שמכרת כלייה לפני שהגעת אליה.

המנות הזויות  נתחיל בחלק מהשמות, עם כל הכבוד לדו קיום אבל במסעדה בתל אביב לקרוא למנה שם פלייסטיני עשה לי "אפסט מה הקשר?".

כל המרקמים המתנשאים , הצלחות  בקישוטי פלצנות. והמחירים אלוהים! טוב,ידענו שהלכנו לאדוני.

במנה ראשונה עוד היתה לי תקווה. העלתי תמונה לאינסטגרם כאילו "אני פה ואתם לא נה נה נה נה" בסוף מי שעשה לי נה נה נה נה היו אלו שראו את התמונות .DSC_0767

 

בשבוע אחד היינו בשתי מסעדות  נחשבות במושגים ישראליים בתל אביב ,אחת עם אוכל מדהים "מאנטה ריי" ומארחות מתנשאות וה"בלו סקיי" עם שירות מדהים ואוכל הרבה פחות. פשוט איכזבה.

בבלו סקיי ,היו מנות לא רעות, היו מנות "בסדר" אבל כשאת הולכת למסעדה בשמי תל אביב של שף עם שם כמו אדוני את מקווה למצוא איזה מלאך. לא היתה פגישה שכזאת וחבל.

בסוף הארוחה ,ירדנו למסעדה החדשה שלו בקומת המסעדות של המלון, היתה שם המולה. אלוהים היה שם בעצמו צלמתי אותו בפעולה. אחרי הכל לא כל יום את רואה את אלוהים  מזיע מעל מחבתות לוהטים והמולת המטבח שאני מקווה בשביל הסועדים שלה שהיא איכותית יותר. בחור חמוד אין ספק.DSC_0791

עובד קשה הבחור ללא ספק.

נוסף לכל החניה בשירות  חניה הוולט, שהיה חסר כי  במקום להחזיר לנו את המכונית כנהוג בארצות מערביות סימנו לנו את מיקום המכונית ונתנו לנו את המפתחות.  כיאה לעולם שלישי שאנחנו לפעמים.שירות מלא זה  לא היה.

אני יודעת שאני אמשיך להתלונן וללכת למסעדות בתל אביב, כי זאת הדרך שלנו. אבל לפחות אציין שהתאכזבתי.

מותר לי זה הבלוג שלי ואני אגיד מה שאני מרגישה בו.

מה תעשו לי?

DSC_0743באמשלך מאיר מה יש לנו פה?

 

DSC_0710

אין על המיקום של המסעדה ובאם הייתי צריכה לתת ציון לנוף הם היו מקבלים עשר!! תל אביב אהובתי!!

נאוה רייץ
Tel Aviv born , living in the USA since 1982 a mother of two boys Ariel 23 and Jordan 21, will live partly in new york city , Amsterdam and mainly Tel Aviv .after a brain surgery in 2012, early retirement from my line of work as a baby bedding designer at www.navasdesigns.com ,attached to dutch guy Albert ~ ~ love my new life in Hebrew and English~