ירקות ברוטב בוטנים אסייתי
לירקות:
1 זוקיני פרוס למקלות
2 גזרים פרוסים למקלות
1 בצל גדול פרוס
1/4 כרובית מפורקת לפרחים קטנים
1 פלפל חתוך לרצועות
סלסלת פטריות פרוסות
4 כפות שמן זית
לרוטב:
2 כפות חמאת בוטנים (רצוי עם דבש)
2 כפות רוטב צ'ילי
2 כפות סילאן
2 כפות רוטב סויה
2 שיני שום כתושות
1/2 כוס מים רותחים
50 גרם בוטנים מקולפים וגרוסים
50 גרם בוטנים – לקישוט המנה
להכנה:
1. לחמם שמן במחבת.
2. להוסיף את הבצל ולטגן עד שקיפות. להוסיף את השום ולטגן עוד 2 דקות.
3. להוסיף את הירקות לפי הסדר הבא כשבינהם לטגן כל ירק כ- 3 דקות: גזר, כרובית, פלפל, זוקיני, פטריות.
4. לערבב את כל חומרי הרוטב בקערה ולשפוך על הירקות ולטגן יחד תוך כדי ערבוב עוד 2-3 דקות.
5. לכתוש בוטנים ולפזר מעל – לקישוט.
אהבתם את המתכון? אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!














