ירקות אפויים בתנור עם ציפוי קריספי
למצרכים:
1/2 שומר חתוך לקוביות
2 בטטות קטנות חתוכות לקוביות קטנות
2 עגבניות פרוסות
2 בצלים פרוסים
1 חבילת תפוח אדמה למיקרו מוכן לפי הוראות היצרן
10 שיני שום שלמות
5 כפות שמן זית
1 כף טרגון
1 כף שטוחה מלח (או לפי הטעם)
1 כף פלפל גרוס
פירורי לחם
להכנה:
לשמן תבנית בשמן זית, מעל לפזר את כל הירקות כולל תפוחי האדמה שהוכנו במיקרו – כאשר חוצים אותם לשניים. לבזוק מעל שמן זית, מלח, פלפל וטרגון. לכסות בנייר כסף ולהכניס לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות לחצי שעה. אחרי חצי שעה להוריד את הנייר כסף ולפזר 4 כפות גדושות של פירורי לחם. להכניס שוב לתנור לעוד רבע שעה ויש מנת ירקות טעימה וקריספית.
אהבתם את המתכון? אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!













