שם הספר: חלק משלנו
הסופרת: אם. אן. אלן
ז'אנר: פרוזה מקור / רומן
מספר עמודים: 333
הוצאה: יהלומים
"אין צירופי מקרים בעולם, יש גורל."
אלנה היא בחורה יפיפייה ותמימה מאורסת לנייט, חברה מזה 7 שנים. מערכת היחסים בינהם נשלטת על-ידי אימו, גלוריה, אם שתלטנית מבית עשיר.
שלושה חודשים לפני החתונה נייט מחליט שהוא רוצה פסק זמן של שנה כדי לבדוק ולנסות דברים אחרים לפני שהוא מתחייב לאלנה ומקים איתה בית ומשפחה. אלנה שבורת לב עוזבת את הדירה שלהם ועוברת לחיות עם אימה. בעזרתה ובעזרת חברתה הטובה אריקה, היא עוברת 'מהפך' חיצוני ופנימי, מ'בובה על חוטים' במערכת יחסים של שליטה היא הופכת להיות חופשייה, עצמאית ועקשנית. היא מוצאת עבודה חדשה ובמקביל היא נתקלת החתיך כובש בעל סקס אפילו, דילן.
"אני נושאת את הצלקות שלי בגאווה,
יודעת שהן חלק בלתי נפרד ממני.
לולא הן לא הייתי אני."
דילן, גרוש, עשיר, ג׳נטלמן, בעל סינדרום הגיבור, סקסי עד כאב ומה לעשות, כל הבחורות נופלות שדודות לידיו. הוא נתקל באלנה במסעדת בר ושופך עליה את כוס היין ששתתה. היא מצאה חן בעיניו מהרגע שהביט בעיניה וקלט זיק מהלוחמנות שבה.
הוא החל לחזר אחריה ולאט לאט פילס דרך אל ליבה והצית את התשוקה והחיות שבה.
"לא היה מי שיציל אותי, אז הפכתי להיות גיבור בעצמי."
עד ש…
העבר צץ לו וטילטל את עולמם..
חתול שחור עבר במערכת היחסים הרגישה שלהם..
הגורל התערב וטרף את הקלפים..
עכשיו הכל השתנה והמשבר הרחיק בינהם..
"לפעמים צריך להניח לעבר, לפני שהוא ימשוך אותנו למקומות אפלים."
האם האהבה תנצח ?
הספר הוא הרביעי בסידרת החלקים,
מסופר בגוף ראשון משתי נקודות מבט, של אלנה ושל דילן. העלילה רומנטית ומרגשת עם קורטוב של שנינות והומור בדיוק במידה הנכונה. וכן, גם סצינות הסקס לוהטות ובטוב טעם ולא משתלטות על העלילה. דמויות מהחלקים הקודמים בסדרה מופיעות ותורמות לקצב התקדמות העלילה.
סיפור על תקווה..
על אהבה..
ומה שבינהן..
סיפור רומנטי ומקסים, התענגתי מכל רגע!
מומלץ בחום!












