חומרים:
1 ק"ג קמח
2 כפות שמנות של שמרים
3 כפות סוכר ( אפשר להחליף בסילאן )
1 כפית שמנה של מלח
3.5 כוסות מים פושרים
1/2 כוס שמן חמניות
מעט שומשום לפיזור
הכנה:
לערבל את כל החומרים במיקסר עם וו לישה – את השמן להוסיף לאחר שנוצר בצק
לערבל עוד כמה דק',
לכסות את הקערה ולהתפיח 40 דק' או עד שמכפיל את גודלו.
ליצור צמה, או קליעה .
להתיז שמן מעלה ולתנור ,
מי שרצה יכול למרוח בביצה מעלה
לפזר שומשום מעלה.
180 מעלות 30 דק' עד שמשחים יפה יפה











