
למצרכים:
4 ביצים
300 גרם חמאה
1 כוס סוכר
750 גרם קמח תופח
3 כפות תמצית וניל
100 גרם שקדים פרוסים
כוס ריבת משמש – רצוי ביתית למתכון: ריבת משמשים ביתית
להכנה:
1.לשים את כל המצרכים (פרט לשקדים הפרוסים וריבת המשמשים) במיקסר עם וו גיטרה ולעבד עד קבלת בצק.
2. 3/4 מכמות הבצק לרדד בתבנית עם נייר אפיה.
3. למרוח בנדיבות ריבת משמש. את הרבע הבצק הנותר, לגרד על פומפיה מעל שכבת הריבה.
4. לפזר מעל שקדים פרוסים ולאפות 35-40 דקות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות
5. אחרי צינון אפשר לפזר אבקת סוכר – מוסיף למראה היפה של החיתוכיות.
בהצלחה!
אהבתם את המתכון? עשו לייק
ואם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!











