חומרים:
2 יחידות חזה עוף שלם- חתוך לקוביות
1 כף משחת קארי צהובה
מעט צ'ילי חריף
3 שיני שום חתוכים דק דק
מלח, פלפל שחור גרוס גס
מעט שמן זעת
1 בצל חתוך לקוביות
1/4כוס מי קוקוס
חופן ספגטי יבש
הכנה:
לחמם מחבת עם דופן גבוהה, + שמן זית
להוסיף את הבצל, להוסיף את מחית הקארי ולערבב.
להוסיף את קוביות חזה העוף ולערבב מידי פעם,
לתבל, להוסיף 1/4 כוס מי קוקוס ולערבב על להבה נמוכה.
בינתיים לבשל את הספגטי – ככתוב על העטיפה.
כשהספגטי מוכן,
להוציא לצלחת עמוקה ( ללא המים כמובן) ומעל לשפוך את כל תערובת העוף.












