מרב ואני הצטרפנו יחד לחלום משותף. ליצור מוצרים שימושיים להורים ולמשפחות. בהתמדה ובאהבה סיימנו את השלב הראשון וטיקיטק שלנו נולד ויצא לעולם.
החודש אנחנו חוגגות שנה והשנה הזו הייתה עבורי בית ספר של החיים לכל הנושאים הרבים שחייבים ללמוד כשמפיקים מוצר.
טיפ ראשון שקיבלתי קבע כי מוצר מנצח לא קיים בלי שיווק נכון. הטיפ כיוון להשקעה כספית גבוהה ונכונה למען מטרת החשיפה של המוצר בשוק.
טיפ שני קבע שאני חייבת תכנית עסקית כלכלית ולקחת הלוואות בנקאיות גבוהות למימון טיפ מספר אחד.
אני בחרתי בטיפ השלישי, הטיפ שלי, זה שאני מאמינה בו והוא הטיפ המנצח שלי.
מרב ואני תאמנו ציפיות ומטרות עסקיות בייננו ובהתאם אליהם בנינו תכנית שיווקית ועסקית.
בעבודה קשה, בלמידה ועם הרבה מאד עזרה של חברים השגנו בשנה זו הרבה יעדים.
את הניסיון רכשנו לבד וגם טעויות כואבות ובחירות לא נכונות עשינו לבד. למדתי בשנה הזו על בניית אתרים, קידום אתרים וניהול דף עסקי. בתי דפוס, עיצוב גרפי, תעודות משלוח וניהול כספים. עבודה מול חנויות, יחסי אנוש ואסרטיביות.
הטיפ השלישי הוא הטיפ שאני יכולה לתת היום במתנה: אין תחליף לעבודה קשה. למידה משמעותית וניסיון רוכשים. הסיפוק, שמחת היצירה, הקשרים שנוצרו, כולם חלק מההישג שאנו חשות.*
הטיפ הרביעי שלנו הוא שההנאה מהיצירה והעשייה היא מטרה חשובה והכרחית בפני עצמה. בלעדיה לא היינו מצליחות בדרך.
תודה לכל החברים ואנשי המקצוע שתרמו לנו מהידע שלהם. תודה על כל השיתופים שעשיתם ותודה במיוחד לילדים שנעזרים בטיקיטק ושולחים לנו סיפורים קטנים ומרגשים. תודה לבני הזוג ולילדים המקסימים שלנו על התמיכה והחיבוק. ותודה על שותפות אמיצה והמיוחדת.
מבטיחות לכם מוצר חדש בקרוב. יש למה לחכות.
*לטיפ זה אין כל אחריות מקצועית על החלטות שאתם תעשו. הכוונה היא שגם אם אתם מעסיקים סוללת יועצים, זה לא במקום העבודה הקשה שלכם. בהצלחה.
להכרות ולרכישה www.tikitime.co.il












