חובזה מהשדה ישר לצלחת (עם בשר טחון)

מה יותר כייף? לקטוף חובזה בשדה פתוח, לנקות לחתוך ולמחבת= תענוג

בחורה עם מחשב נייד

הכנה:

צרור של חובזה שטוף היטב , ללא גבעולים

1/2 ק"ג בשר טחון טרי

2 בצלים חתוכים לקוביות

מעט שמן חמניות.

מלח+ פלפל שחור

מעט כמון

מעט קינמון

הכנה:

לחתוך את החובזה.

לחמם מחבת ולטגן במעט שמן את הבצל.

במחבת נוספת לפורר את הבשר בטחון בעזרת כף עץ, לתבל במעט כמון וקינמון + פלפל שחור

כשמזהיב (הבצל) להוסיף את החובזה החתוכה לרצועות ולערבב.

להוסיף את הבשר הטחון,

לטעום ולתבל שוב( אם חסר טעם)

לטרוף.חובזה עם בצל חובזה עם בשר טחון

תיהנו