חובזה,בורגול וקציצות בקר עם כבש

ביום שמשי שכזה יוצאים לקטוף חובזות בשדות. טעים

בחורה עם מחשב נייד

חובזה- גדל בטבע בימות החורף .

קוטפים את העלים הרחבים, שוטפים היטב במים ,לקצוץ ולהעביר למחבת עם דופן גבוהה

שהבצל כבר הזהיב במעט שמן זית.

מתבלים במלח ופלפל שחור – ומאדים.

בורגול-

את הבורגול (הגס)אני מכינה כמו אורז: על כוס בורגול כוס וחצי מים רותחים מהקומקום

תוספת של 1 כפית מלח (ל שתי כוסות בורגול),רתיחה ,כיסוי ו 20 דקות על אש נמוכה.

קציצות:

לתערובת הקציצות הוספתי עלי חובזה קצוצים,ביצה ומעט בצל מטוגן. בישלתי במחבת עם דופן גבוהה בתוספת רסק עגבניות טריות ותיבול של מלח+ פלפל שחור גרוס גס.