צהרים טובים,
אמש בילינו מספר בלוגריות מתחום הקולינריה וגם בלוגר אחד במסעדת הצדף הוותיקה ,קיימת כבר שנים לא מועטות ועובדה זו כשלעצמה שמסעדה מחזיקה מעמד כאן בארץ מעידה על מסורת של אוכל טוב, על מנות נדיבות, שירות לקוחות מקצועי ,סלטים משובחים ואווירה טובה.
לכל חובבי פירות הים, הדגים הטריים, הסלטים השופעים והארוחות המשפחתיות ,יש לכם מקום לחגוג בו את החיים. טעים, מחירים שווים לכל נפש וכיס. תצאו מסופקים ושבעים.
האמונה על האירועים ומנהלת המסעדה בפועל היא חגית הבת של דוד הבעלים והשף כבר עשרות שנים. תענוג של מקום משפחתי. והכל מתנהל להפליא.
אפשר לעשות אירועים עד 100 איש במקום. כנסים, מצגות ועוד. אחלה מקום לחגוג בו אירוע. גם משפחתי ,גם של מקום עבודה.
יש חניה ונשאר לכם רק להגיע לכאן.
תודה רבה על ערב נפלא טעים עם אווירה מדהימה.
אז מה אכלנו-
לחם הבית מצויין עם חמאה ליד
סרדינים מבית אמא במילוי מרוקאי מסורתי- פיקנטיים וטריים.

חציל בלקני קלוי עם נגיעות של טחינה גולמית, סילאן וגבינת טולום – שהתחפש לקרפצ'ו.
כרובית ישראלית מטוגנת עטופה בטחינה, סילאן, אגוזי מלך, סחוג וכוסברה- מנה שנראית כמו בורגול, מאוד טעימה.
קרפצ'ו דניס, זרעי עגבנייה, שמנת חמוצה ושמיר, פלפל חריף, כוסברה וגרידת תפוז.
טעם הדרי נפלא ומיוחד. הייתי מוסיפה עוד תיבול של לימון.
המנה נראית כמו ציור- יפיפייה
ריזוטו שחור עם אספרגוס , אפונה ופרמז'ן- שילוב מנצח. אהבתי. אם כי אפשרי קצת פחות מלח.
סלט ברוטב קיסר, לבבות חסה, פרמז'ן ואנשובי – מעולה
סלט חם קר של עגבניות שרי צבעוניות , בולגרית וחלמון. מעולה ומקורי. אישית אוהבת שילובים של חם וקר.
פולנטה תירס בשילוב מיקס פטריות , שמן כמהין וגילופי פרמז'ן – טעים טעים אהבתי מאוד. ונראה מצוין
ורינייקי כיסונים במילוי תפוח אדמה ובייקון טלה על מצע של שמנת חמוצה – מעולה, טעים כמו של בית ,מנה יפה ומושלמת.
סשימי לוקוס על מצע של טחינת יוגורט, קרם אפונה וחציל קלוי
שיפודי שרימפס צרובים על הגריל במרינדת הדרים- חובבי פירות הים יאהבו מאוד.
שרימפס ברוטב שמנת וגבינת גליל כחולה. – מנה מצויינת ויחודית בטעמיה.
תפריט הערב מגיע בקונספט צעיר יותר, פחות גדול , הליין הוא צעיר, הרבה סלטים בהתחלה. מנות עיקריות גדולות.
מבחר רב של קוקטיילים שווים וצבעונים ,כל אחת ואחד ימצאו פה את מבוקשם בתחום האלכוהול והמיקסים.
חדש במסעדת "הצדף": תפריט ערב עשיר עם מנות קטנות במחירים נוחים במיוחד
• לתפריט הוכנסו מנות ראשונות דוגמת ריזוטו שחור עם נגיעות אספרגוס, סרדינים מחותנים, סשימי לוקוס על מצע טחינת יוגורט ועוד
מסעדת "הצדף" בראשון לציון, שהפכה מיום פתיחתה, למוסד קולינארי מצליח, משיקה בימים אלו, תפריט ערב חדש המביא עמו בשורה חווייתית שבאה לתת מענה למבקרים במסעדה, בשעות הערב ומבקשים מנות מדויקות, קטנות ומתאימות לצד משקה או קוקטייל, מאין נשנוש המהווה תחליף לארוחה שכוללת מנה מובחרת ללא מבחר הסלטים, הרטבים והלחמים המוגשים בתחילתה.
תפריט הערב מורכב ממנות ראשונות דוגמת: מנת הדגל של המסעדה סרדינים מחותנים (54 ש') קרפצ'יו סיציליאני מעגבניות בייבוש בייתי { 48 ש} פולנטה תירס עם שמן כמהין ומיקס פטריות {48 ש}, שיפודי שרימפס צרובים על הגריל במרינדת הדרים{54 ש } ורינייקי כיסונים במילוי תפוחי אדמה ובייקון טלה {55 ש} ריזוטו שחור עם אפונה ופרמז'ן {48 ש} ועוד.
תפריט הערב מוצע החל מהשעה 21:00 ועד שעת סגירת המסעדה.
מידי פעם ישתנו מנות בתפריט .
מסעדת "הצדף" הינה בבעלות השף דוד אביטל והיא נמצאת ברחוב
שדרות משה דיין, פינת יוסף ספיר 2, ראשון לציון



























