חגיגת בשרים מעושנים בצ'יופ צ'יופ

בחורה עם מחשב נייד

אני אוהבת לגלות מקומות קטנים ופשוטים עם אוכל טוב במחיר סביר.

צ'ופ צ'ופ, המסעדה של מור בק בהוד השרון, עונה בדיוק להגדרה הנ"ל.

המסעדה נפתחה בתחילת 2014 בסמטה קטנה בדרך רמתיים בהוד השרון ומתמחה בבשרים מעושנים עם רטבים המוכנים במקום. ריח הבשר המעושן העולה מהמטבח ומתפשט בסמטה, יעורר גם את תאבונו של מי שהרגע סיים ארוחה דשנה..

הבשר אשר נחרך על הפלאנצ'ה עם בצל סגול ולבן, פרוס דק לרוב, מוגש על מצע תפו"א או בטטה אפויים ומתובלים במלח גס וניתן לרכוש אותו גם במשקל על מנת "לקחת הביתה". כמו כן אפשר לקבל אותו בג'בטה או בפרנה.

טעמנו שני סוגי בשרים (היתר פשוט חוסלו עד שהגענו:):

רצעות דקות של  אנטריקוט קצוץ עסיסי על מצע תפו"א ובטטה לוהטים, בניחוח עישון חם, עם רוטב מיונז ווסאבי מעל, קצת דומיננטי לטעמי.

כריך סינטה מעושנת בג'בטה בריאה הסינטה מתובלת היטב בחומץ בלסמי, שבתוספת מלח גס נתן טוויסט מעניין למנה טעימה ומשביעה (47 ש"ח).

הבשר טעים, במידת העישון הנכונה, מורגש הניסיון אותו צבר מור בעישון בשרים, במהלך שליחות משפחתית בניגריה ובעבודתו עם השף יונתן רושפלד.

המנות מלוות ברטבים תוצרת בית: מטבל לימון כבוש ומטבל פלפל ירוק חריף (לטעמי פיקנטי ולא חריף ממש) וצלחת חמוצי הבית.

צ'ופ צ'ופ פועלת תחת שלושה כובעים – כמסעדה המציעה כריכים עשירים ומשביעים לארוחת צהריים, כבר שכונתי בערב וכמעדניה לכל דבר, בה ניתן לקנות נתחי בשר קר הביתה ולהנות ממנו כל השבוע.

השירות היה איטי למדי (למרות שלא היה עומס בשעות בהם הגענו) ולכן, טעון שיפור, במידה והמקום רוצה להתפתח מעבר לתחום המשלוחים ו"לקחת הביתה".

מסעדת צ'ופ צ'ופ (כשר) רמתיים 69, הוד השרון.

juli1974
אוהבת לכתוב על החידושים ודברים שמעניינים אותי