הסוד להכנת המוקפץ המושלם!

12096617_10206191523841870_5909156487172603520_n

הסוד להכנת המוקפץ המושלם טמון ברוטב.

כל הכללים ברורים. את המוקפץ מכינים על אש הכי גבוהה, בזמן קצר, הירקות יתקבלו בדרגת אל דנטה – רכים מבחוץ ונגיסים מבפנים. אבל, וזה האבל הגדול – טעם המנה זה הרוטב.

המצרכים:

1 פלפל אדום חתוך לרצועות

1/2 כרוב לבן פרוס

1 בצל חתוך לטבעות

2 גזרים חתוכים לגפרורים

100 גרם שעועית ירוקה (סנפרוסט)

4 פטריות פורטבלה פרוסות

2 שיני שום פרוסות

1/2 כפית ג'ינג'ר מגורד

שמן להקפצה

לרוטב:

1/3 כוס רוטב פאד טאי

1 כף סויה

1 כף רוטב קארי

להכנה:

1. לחמם מחבת עד שתהיה לוהטת. להוסיף 4 כפות שמן (רצוי שמן  אורז שאיננו נשרף). להוסיף את השום והג'ינג'ר ולערבב.

2. להוסיף את הבצל, לערבב. להוסיף את הגזר, הפלפל האדום ולערבב הכל יחד. להוסיף את שאר הירקות תוך כדי ערבוב.

3. להוסיף את הרוטב פאד טאי, הסויה והקארי.

4. להעביר לצלחת הגשה. ניתן לפזר מעל בוטנים מטוגנים – מושלם!

אני ממליצה בחום על הרטבים של סוואלי של חברת אוריינטל פוד, המתמחה בייבוא מוצרי מזון מהמזרח הרחוק. היא היבואנית הבלעדית של מותגי המזון האוריינטליים המובילים בעולם.
סוואלי הקימה את רשת המסעדות התאילנדית הראשונה בישראל "שנגרילה" והיתה חידוש בעולם הקולינאריה הישראלי היא אף סללה את הדרך לפתיחת מסעדות אוריינטליות נוספות ולחדירת מוצרים מהמזרח הרחוק למסעדות ולמטבחים ביתיים. http://www.orf.co.il

מוצרים