אחד הדברים האהובים עלי, הוא בישול. תמיד חלמתי להעביר את האהבה הזו גם לילדיי. בינינו, פעם המחשבה על להכניס אותם איתי למטבח הפחידה אותי. הבלגן, הלכלוך. עם השנים למדתי לאהוב את הרעיון. גיליתי, שהבישול המשותף יוצר חוויות מיוחדות, נותן לי אפשרות ללמד אותם תכנון, דיוק, הקשבה והכי חשוב, שיתוף פעולה.
אז נכנסנו למטבח, בחרנו מתכון יחד, הכנסנו טעמים חדשים וזה מה שיצא.
רביולי ברוטב בשמל פסטו
המצרכים:
חבילת רביולי
2 כפות שמן
3 כפות קמח
ליטר חלב
2 טבליות פסטו דורות
מלח
גבינה צהובה מגורדת
אופן ההכנה:
מחממים שמן בסיר.
מוסיפים 3 כפות קמח ומערבבים היטב.
כאשר השמן והקמח מעורבבים מוסיפים חלב. כל פעם קצת עד שנהייה רוטב.
מוסיפים 2 טבליות "פסטו דורות", מעט מלח ומערבבים.
בסיר נפרד מרתיחים מים.
כאשר המים רותחים, מוסיפים את הרביולי ומבשלים לפי הוראות ההכנה שעל השקית.
מסננים את הרביולי.
שמים על צלחת את רוטב הבשמל-פסטו, מעל מניחים את הרביולי ומפזרים גבינה צהובה.
וכמובן שלא שכחנו לצלם הכל והכנו לכם סרטון
[youtube IStDJe5KxPg nolink]















