בבית שלנו יש חוק, אין שבת בלי מטבוחה, אני מכינה אותה ביום שישי בצהריים והריח שלה מתפזר בכל השכונה, בזמן שעל הגז מטגנים להם בכייף גם שניצלים, יש חוקים בבית הזה, אומר לי המתבגר, שישי בצהריים שניצלים ומטבוחה שתהיה חריפה ובכמות שתספיק למתבגר רעב לאחותו להוריו ולעוד שתי ארוחות בשבת. לכל משפחה יש את חוקי האוכל שלה, את הדברים שיותר אוהבים ושפחות ויש את אלו שיש עליהם הסכמה ואי אפשר לשנות אותם, יהרג ובל יעבור מטבוחה בשבת זה חובה…
האמת שהמתכון כל כך פשוט והטעם נפלא, תנסו.
החומרים:
6- 7 עגבניות אדומות אדומות
פלפל חריף ירוק
3/4 מלח
4 שיני שום
חותכים לקוביות קטנות מעט שמן מבשלים בסיר פתוח ומערבבים מידי פעם עד שנוזלים מתאדים והעגבניות מבושלות היטב.
תהנו וביום שישי עם חלה טריה ושניצלים זו חגיגה!














