סולתם חוגגת בימים אלו 65 שנות ניסיון במטבח, שהביאו אותה להיות סמל סטאטוס לאיכות ומקצוענות במטבח. סולתם נוכחת כמעט בכל בית בישראל, עם מגוון כלי מטבח וכלי הגשה. עמידות הסירים והמחבתות במשך שנים, גרמו לכך שסירי סולתם עברו מדור לדור והפכו להיות חלק בלתי נפרד מהמטבח הישראלי.
ועם זאת החדשנות של החברה הותיקה הזו, הביאה אותה לצאת בסדרה מהפכנית של כלי בישול למיקרו. עד לאחרונה היינו רגילים לעשות את רוב עבודות הבישול והצלייה רק בתנור או על הגז, וזה אומר שעות ארוכות של עבודה במטבח. והנה סולתם מציגה לנו חידוש מהפכני: צליית בשר, עוף וירקות במיקרוגל, כשהתוצאה היא כמו בגריל. אבל שימו לב: המהפך חייב להיעשות אך ורק בכלים המתאימים לשימוש במיקרו.
לא חשבנו שאפשר גם אחרת, עד שבאה חברת סולתם והוכיחה לנו שאפשר גם אפשר.
לרעיון זה הגיעו ב"סולתם", לאחר שהבינו שיותר מ-90% מהבתים בישראל משתמשים לפחות במיקרוגל אחד, ואז יצאו עם חידוש מהפכני: סידרת MicroGrill – כלי בישול עם פטנט ייחודי, עשויים אלומיניום לבישול וצלייה במיקרוגל.
הסדרה כוללת פלנצ'ות בגדלים שונים: ריבועית, מלבנית ,עגולה וסיר לבישול וצליה במיקרוגל. הפלנצ'ות הינן בעלות ידיות מסיליקון לנעילה, אחיזה והעברה בטוחה ונוחה, עם ציפוי non stick מיוחד, שהינו פטנט המאפשר את פעולת הצלייה במיקרוגל, מונע הדבקת המזון, וללא צורך בשימוש בשמן.
בכלים חדשניים אלה ניתן להכין טוסטים פריכים, סטייקים, אנטיספטי ועוד, ופסי החריכה מתקבלים כמו במחבת צלייה.
תהליך הבישול במיקרו:
קרני המיקרו מלהיטות במהירות את שני חלקי הפלנצ'ות, אשר צוברות חום גבוה במיוחד, אך לא חורכות את המזון. הסטייק/הטוסט/ההמבורגר נעשים בצורה אחידה ומושלמת, נימוחים בפה, עם פסי הצלייה כמו על המנגל.
הכלים ניתנים לשטיפה במדיח כלים, נוחים לאחסון ומשמשים פתרון אידיאלי לנסיעות, ולשימוש במקום העבודה.
ניסיתי והכנתי על הפלנצ'ה טוסט קלוי עם גבינה מותכת. הפרוסות היו קריספיות ומוצלחות כאילו נעשו בטוסטר רגיל, וכל זאת ב- 3 דקות בערך (תלוי בסוג המיקרוגל).
מחירים:
פלנצ'ה מרובעת – 89 ₪
פלנצ'ה מלבנית-כפולה – 137 ₪,
פלנצ'ה עגולה – 179 ₪,
סיר עגול – 179 ₪.
(המחירים בתוקף עד 13.2.18 )
להשיג ברשת חנויות סולתם וברשתות השיווק.
סניף דגל חדש של רשת סולתם נפתח בקניון גבעתיים
לאחרונה חנכה סולתם סניף חדש בקניון גבעתיים, שהינו הסניף ה-23 שלה, המהווה חלק מהמהלך האסטרטגי של הרשת, לשפץ ולהרחיב סניפים קיימים, ולהכפיל את מספר הסניפים תוך כ-5 שנים.
החנות החדשה מתפרסת על כ-70 מ"ר, והיא מציעה מגוון של מאות מוצרים איכותיים וחדשנים למטבח הביתי והמקצועי.
מיטל רובין מנהלת השיווק של סולתם מדגישה שהחברה הרחיבה את מגוון המוצרים, והשקיעה מיליוני שקלים בפיתוח ובייבוא מערכות סירים, מהמתקדמות והחדשניות בעולם.














