גולש בשר עם נוקדלי…

בחורה עם מחשב נייד

גולש

לגולש- 1 קילוגרם בשר שריר-8 או כתף 5 בקוביות,בצל ענק , 2 כפות פפריקה מתוקה ואם רוצים אז גם חריפה ,2 כפות רסק עגבניות טוב -השתמשתי ביכין המרוכז יותר,2 כפות סוכר חום ,כפית פלפל שחור גרוס גס ,2 כפות אבקת מרק ,בצל ענק בקוביות,5 שיני שום פרוסות חצי כפית קימל -קילו תפוחי אדמה בקוביות מים כדי כיסוי ונוספים לפי הצורך כמו בצלחת.מעט קמח לקימוח הבשר .מלח לפי טעם אני שמתי פה כפית ,מעט שמן לטיגון .
מטגנים הבצל להזהבה בהירה במעט שמן מוסיפים בשר ושום וצורבים מעט מוסיפים מים ותבלינים ומביאים לרתיחה .מנמיכים אש ומבשלים שעה .מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים שיתרככו,מוסיפים בצקניות ובודקים שיש מספיק נוזלים .מבשלים עוד כרבע שעה .ושוב תמיד לראות שיש נוזלים כמו בצלחת.לטעום לתקן תיבול ולהגיש רותח עם לחם אחיד.בצקניות -כוס קמח ,ביצה גדולה,2 וחצי כפות מים,חצי כף שמן מלח כפית,שמים קמח בקערה עושים גומה ושמים את שאר החומרים פנימה. מערבבים בכף ליצירת בצק .מגררים בפומפיה עבה לתבשיל . או במכשיר לבצקניות .

leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה
כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.