שבוע מבורך
וחג שבועות תעשה לך… וחג שבועות תעשה לך.
שטראוס הולכת עם השורה מתוך השיר עד הסוף ולא מפסיקה לחדש לנו את מדף הגבינות והמטעמים והפעם לכבוד שבועות עוד כוכבות מבית סימפוניה- סדרת seeds , סימפוניה עם פרג וקצח וסימפוניה קימל.
על מה מרחתי אותן? לקחתי ברוסקטות מוכנות וליד שמתי אנטי פסטי. על הצנימים מרחתי גבינות, נהניתי גם מהפרג עם הקצח, וגם מהסימפוניה עם הקימל. טעימות ואותנטיות שאין דברים כאלה. מחר מתכננת לקחת לי לעבודה. אכין צנימים במסגרת התנאים שיש לי שם במשרדי הקט בקמפוס.
אני כבר מדמיינת את הלחם שרפי אופה בבית ועליו מרוחות הגבינות המדהימות. חייבת להזכיר שכל פעם שאני נהנית מסימפוניה של שטראוס אני נפעמת מהטעמים ויש רק 5% שומן בגבינה.
הניחוחות והטעמים של הלחם הטרי עמדו כהשראה ליצירת הטעמים החדשים של סימפוניה של שטראוס.
הפרג, הקצח והקימל- התבלינים והתוספות המזוהים עם הלחם הכפרי חברו לגבינת "סימפוניה" מרקם שמנת 5% שומן במהדורה מיוחדת לחג השבועות.
מותג "סימפוניה" ממשיך להפתיע ולהשיק סדרות טעמים ייחודיים בשיתוף פעולה עם השף, יניב גור אריה. המוצרים החדשים מפגישים את עולם הגבינות עם הקימל, הקצח והפרג, הבאים מעולמות אפיית הלחם הטרי וממשים את החיבור הכל כך טבעי שבין הגבינה לכריך.
"סימפוניה" מקבוצת שטראוס משיקה שני טעמים חדשים בשיתוף פעולה ייחודי עם השף הירושלמי יניב גור אריה. הטעמים החדשים ,פורצים את הטעמים המסורתיים בעולם הגבינות, מכניסה עניין לקטגוריה ומשלבת מתבליני ותוספות המוכרות מעולם הלחם הכפרי.
הפריצה של עולם הקולינריה למדף, מגיעה דרך תוכניות הבישול על המרקע והפגישה עם טעמים מיוחדים, מסקרנים ושונים הנכנסים למטבח. הצרכן הישראלי מחפש שכל פעם יפתיעו אותו מחדש וקיים צורך לגוון ולחדש במוצרים עשירים בטעמים וקולינריים בעלי טוויסט שיעניין את החך. הגבינות החדשות במרקם שמנת 5% שומן ,נולדו בהמשך לסדרות הקולינריה המתחלפות בסימפוניה ביניהן- "סדרת השוק, "הסדרה החריפה", "סדרת טעמי עולם" וה"הסדרה הגלילית" שזכו לאהדה רבה.













