"בר-אל" מציגה: קמח רב-תכליתי ללא גלוטן להכנת דובשניות לשנה מתוקה כדבש. לכבוד ראש השנה מאפיית "בר-אל" מגישה: עוגת קפה ועוגה "כושית" ללא תוספת סוכר וללא גלוטן

בוקר אור

 

"בר-אל" מציגה: קמח רב-תכליתי ללא גלוטן להכנת דובשניות לשנה מתוקה כדבש

במאפיית "בר-אל" מבית חברת "אשבל מזון פונקציונלי" מייצרים מוצרי בריאות טעימים ללא גלוטן, עבור חולי הצליאק ולכלל שוחרי הבריאות שבחרו להימנע ממזון המכיל גלוטן כדרך חיים קולינארית.

למי שמארח בערב ראש השנה ורוצה להפגין ביצועי אפייה "מחוץ לקופסה", מציעה בר-אל את תערובת הקמח הרב-תכליתית, המתאימה להכנת מגוון סוגי מאפים ומתכונים, כגון חלות, לחמים, פשטידות, עוגות, עוגיות ועוד.

הקמח נטול גלוטן, ללא תוספת סוכר, ללא שומן טראנס, ללא חומר משמר, ללא כולסטרול וללא לקטוז וקזאין. הקמח מותאם גם לטבעונים, וכולל מתכונים שאינם מצריכים שימוש בביצים.

על גב אריזתו , כמו גם באתר האינטרנט www.BarelLife.co.il , משובצים מתכונים להכנת כיכרות לחם, לחמניות, בגטים ועוד רבים.

מחיר מומלץ לצרכן, לאריזת 500 גר'.18 ₪ .

להשיג ברשתות השיווק המובחרות, כגון רמי לוי, חצי חינם, סופר ברקת, טיב טעם, קשת טעמים, יינות ביתן, ויקטורי, יוחננוף ועוד.

כשר בהשגחת בדץ בית יוסף.

 

 

 

 

 

 

 

מתכון לדובשניות ללא גלוטן:

מצרכים:

1 ביצה

1/3 כוס (70 גר') שמן

כחצי כוס דבש (120 גר')

1/3 כוס (80 גר') סוכר חום

כפית קינמון

קורט מלח

2 כוסות (280 גר') קמח בר-אל רב תכליתי ללא גלוטן

סוכר לבן לציפוי

אבקת סוכר לציפוי

אופן ההכנה :

בקערה, מקציפים קלות עם כלי מקציף ביצה ושמן לתערובת אחידה ובהירה

מוסיפים לקערה דבש, סוכר חום, קינמון וקורט מלח. מערבבים בשנית

בקערה נוספת: שמים את הקמח, מערבבים קלות עם כלי מקציף ומוסיפים לתערובת הרטובה

מערבבים עד ליצירת בצק הומוגני, עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר לכשעה

יוצרים כדורים קטנים, טובלים בסוכר לבן ואז באבקת סוכר מניחים בתבנית

אופים 10 דקות בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות עג שהעוגיות נסדקות ומשחימות

מגישים טרי וחמים- עוגיות פריכות ללא גלוטן וללא נקיפות מצפון. בתיאבון.

 

לא רק עוגת דבש !

לכבוד ראש השנה מאפיית "בר-אל" מגישה: עוגת קפה ועוגה "כושית"

 ללא תוספת סוכר וללא גלוטן

במאפיית "בראל" מבית חברת "אשבל מזון פונקציונלי" מפתחים, מייצרים ומשווקים מוצרי בריאות טעימים ללא גלוטן, עבור חולי הצליאק ולכלל שוחרי הבריאות שבחרו להימנע ממזון המכיל גלוטן כדרך חיים קולינארית. קו המוצרים המפנקים והבריאים של בר-אל כולל גם עוגות ללא גלוטן במספר טעמים כגון וניל-צ'יפס ושוקולד. עבור מי שרוצה לגוון את היצע הקינוחים והנשנושים של ראש השנה, מציעה "בר-אל" עוגות ללא תוספת סוכר וללא גלוטן, במתיקות מעודנת לשנה בריאה וטובה.

עוגת קפה ועוגה "כושית": ללא גלוטן, ללא תוספת סוכר וללא שומני טראנס. העוגה, במשקל 400 גר', מוכנה לאכילה, רכה, נימוחה וטעימה לצד הקפה או כוס התה…

תומר בר מאיר, סמנכ"ל השיווק של החברה, מוסר כי קו העוגות היו פרי מחקר ופיתוח של יותר משנה.

כתוצאה מכך, לעוגות  חיי מדף ארוכים במיוחד והיא שומרת על טריותה וטעמה כ- 7 חודשים באריזה הסגורה. לאחר הפתיחה, מומלץ לשמור בקירור ולצרוך תוך 5 ימים.

                                   

היכן משיגים ? המוצרים של בר-אל משווקים בבתי הטבע בפריסה ארצית, בחנויות הבריאות ובמספר רב של רשתות שיווק. (במחלקת ה"ללא גלוטן" ו/או בריאות, ברשתות כגון: יינות ביתן, רמי לוי, חצי חינם, מחסני השוק, יוחננוף ועוד).

מחיר מומלץ לצרכן: 22.50 ₪.

 

את העוגה הספציפית הזו קיבלתי .הבת שלי הרגישה לגלוטן (סובלת מכאבי בטן חזקים ותכופים) אכלה ממנה וגם אני. שתינו אהבנו והטעם של הקפה מורגש ונהדר. ממליצות באהבה. כיף שחושבים על רגישים לגלוטן ומי היה מאמין שהעוגה נטולת סוכר. מדהים.

המוצרים כשרים פרווה בהשגחת הרב לנדא .

 כתובת אתר בראל: www.BarelLife.co.il

בפייסוק: בר-אל, מוצרים ללא גלוטן