בצק קמח התירס חדש שלי -מולטי טסקינג…
הפך לסוג של סמבוסק קרנץ' בחוץ ורך בפנים ומלא גבינות
טוגן לו בשמן רותח . אייייי כמה טעים .
האחד השחום הזה הוא עבורי…אני מתעלפת על השרופים תמיד…
המתכון המובטח הנה הוא –
קילו קמח תירס צהוב
חצי קילו קמח לבן
מאג מלא בשמן(הצהובים של ארומה-250 מיל)
4 כפות גדושות סוכר לבן
1 וחצי כפות מלח
כפית פלפל שחור
כחצי ליטר מים רותחים
2 שקיקי אבקת אפיה
2 כפות מיץ לימון
ההכנה-
מניחים קמח התירס בקערה ומעליו מים רותחים. בןחשים ומניחים לרבע שעה לפחות .מוסיפים את שאר החומרים ולשים לבצק רך ונעים. מניחים לכמה שעות במקום קריר לא במקרר.
מרדדים עלים לא דקים מאוד .
קורצים עיגולים גדולים ממלאים במה שבא ומטגנים בשמן עמוק .
אפשר לאפות אבל מהנסיון המטוגן טעים ורך יותר.














