בייגל בייגל, מבית יוניליוור ישראל, משיקה מתכון חדש ומשודרג לסדרת "דקים דקים" האהובה. המתכון החדש ילווה בשינוי אריזות, שמעתה יצבעו בצהוב המזוהה עם סדרת מוצרי בייגל בייגל.
המתכון לבייגלה החדש, שנבחר לאחר מבחני טעימה, מגיע בטעמים האהובים של מלח ים, שומשום ושמנת בצל.
מחיר: החל מ 6.70 ש"ח
דקים דקים מוצע באריזת 300 גרם
כל המוצרים כשרים למהדרין פרווה בהשגחת הרבנות הראשית צפת
ניתן להשיג ברשתות השיווק ובחנויות נבחרות

ולקראת הסילבסטר שממש כבר בפתח… יש גם מתכונים!!!
קשה לחשוב על חג סקסי וזוהר יותר מחגיגת הסילבסטר- השמפניה המבעבעת, הקינוחים המטורפים, הנשיקות הלוהטות, הספירה המשותפת לאחור והתקווהה לשנה חדשה וטובה יותר הופכות את חגיגות הסילבסטר למאורעות הכי חמים בשנה.
לקראת האירוע, מתכונים קלים להכנה ושווים ביותר באדיבות בייגל בייגל מבית יוניליוור ישראל, שישדרגו לכולם את חגיגת הסילבסטר!
בייגל בייגל דה-לאקס
שימוש בדקים דקים יחד עם גבינת שמנת וסלמון מעושן יוצרים ביס עשיר בטעמים ומרקמים. מה צריך יותר כשרוצים לארח?
מצרכים להכנת 30 יחידות:
- 30 דקים דקים בטעם שאוהבים
- 120 גר' סלמון מעושן
- 200 גר' גבינת שמנת
- עלי שמיר טריים
- פלפל שחור כבוש (לא חובה)
אופן ההכנה:
מורחים שכבה לא עבה של גבינת שמנת (ככפית). מניחים מעל חתיכה קטנה של סלמון מעושן ומפזרים מעט עלי שמיר. ניתן לשמור במקרר כשעתיים לפני הגשה.
חטיף אנרגיה שומשום
באדיבות בייגל בייגל מבית יוניליוור ישראל
נשארו לכם שאריות שומשום בשקית הבייגלה?
יש פתרון טעים: השתמשו בהם להכנת חטיפי שומשום ובייגלה דביקים ופריכים, מתוקים ומלוחים, ומושלמים כחטיף אנרגיה מפנק.
סוג הבייגלה: מקלות חיטה מלאה עם שומשום
המרכיבים
- חומרים להכנת תבנית 20*20:
- 1 כוס שומשום (¼ כוס ממה שנשאר בשקית)
- ¾ כוס קוקוס
- 1 כוס (100 גר') שברי בייגלה מקמח מלא עם שומשום
- 1 כפית תמצית וניל
- ½ כוס דבש
- ⅓ כוס טחינה
אופן ההכנה
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- מרפדים תבנית בנייר אפייה
- מערבבים את כל החומרים היבשים יחד
- מערבבים את החומרים הרטובים
- מאחדים בין התערובות

נשנוש מסיבות
באדיבות בייגל בייגל מבית יוניליוור ישראל
אם אתם חובבי השילוב בין בייגלה לבירה ומתחשק לכם לשדרג אותו, זה המתכון בשבילכם. יש לו טעם ממכר שמשלב מתיקות וחריפות עדינה והוא נהדר לצד כוס בירה קרה או כנשנוש לפני הארוחה.
המרכיבים
חומרים ל-4 כוסות:
- 3 כוסות בייגלה טבעות ומקלות
- 1 כוס אגוזים וצימוקים מכל מיני סוגים
- 20 גר' חמאה או מזולה לאפייה מומסת
- 2 כפות גדושות סוכר חום כהה
- ½ כפית קינמון
- 1 כפית צ'ילי גרוס או רוטב סריצ'ה (רוטב צ'ילי תאילנדי)
- 3 כפות מייפל
- 1 כפית קקאו
- 1 כפית מלח ים
אופן ההכנה
- מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
- מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מערבבים את כל המרכיבים עם החמאה או מזולה לאפייה ומוסיפים את האגוזים והבייגלה.
- מערבבים היטב עד שכל המרכיבים עטופים בתערובת ומעבירים לתנור למשך 25 דקות.
- מערבבים פעם אחת במהלך האפייה
- מוציאים מהתנור, מערבבים מעט בתבנית כדי למנוע הדבקות ומניחים להתקררות.
- ניתן לשמור בכלי אטום למשך 4-5 ימים.

סנדביץ בצק עוגיות
באדיבות בייגל בייגל מבית יוניליוור ישראל
המתכון הזה מוותר על ביצים ומשלב גבינת שמנת במקום, הוא כל כך טעים שקשה להפסיק ללקק אותו.
סוג בייגלה: דקים דקים בצורות שומשום ושמיניות שומשום
המרכיבים:
חומרים להכנת כ 30 יחידות:
- 85 גר' חמאה רכה מאוד (לא מומסת)
- ½ כוס סוכר חום דמררה
- 3 כפות גדושות גבינת שמנת
- 1 כפית תמצית וניל
- קורט מלח
- 1 כוס קמח (אפשר להחליף בקמח מלא או כוסמין)
- 1 כוס פצפוצי שוקולד
אופן ההכנה
- מערבבים את החמאה עם הסוכר. מוסיפים גבינה, וניל ומלח ומערבבים
- מנפים פנימה את הקמח ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד. מוסיפים את השוקולד ומערבבים
- מעבירים את הבצק לקירור למשך שעה
- להרכבת המנה: יוצרים מהבצק כדורים קטנים, מניחים משני הצדדים בייגלה דקים בצורות ויוצרים סנדוויצ'ים קטנים
- מגישים מיד או מעבירים לקירור מכוסה בניילון נצמד
- ניתן להמיס 50 גר' שוקולד מריר ולטבול חצי מהסנדוויץ' בשוקולד ולהניח על נייר אפייה להתקשות.
ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש היח"צ











