יום שישי בצהרים אוכלים קל למה?
כי בערב שישי אחרי שנים של סעודת שישי בבית סבאסבתא
שרביט השפים לארוחה שווה עבר לילדים.
זה מה שנקרא "ושיננתם לבניך ובנותיך" יענו בעברית דור תומך דור.
עכשיו צריך לשמור מקום בבטן במיוחד כאשר כל אחת מודיעה שדווקא היום היא
לא הכינה הרבה אוכל.
לא הכינה הרבה אוכל זה אומר תצומו מאתמול…ונשאר אוכל לכל השבוע הבא…
אז אם הודיעו שאין הרבה אוכל אני הכנתי אנטי פסטי למר אדון קהלת ולי
הוצאתי מהמקרר מה שהיה…
1 לפת
1כרובית קטנה
3 גזרים
1סלק
2 שומר קטן
1 בצל אדום
1 שום שלם
1 בטטה
חתיכה דלעת רחוצה עם הקליפה.
צרור נדיב של עלי קורנית מפוזרים.
ורק אחרי שצילמתי ת'ירקות הדלעת והבטטה הגיעו מהסופר.
חתכתי הכל בדיוק כמו בתמונה פיזרתי 2 כפות שמן זית
מלח וקורנית ליטפתי אותם באהבה וישר לפילפס 20 דקות.
אפשר בתנור על נייר אפייה.
ואלה התוצאות של האניטפסטי היה חם טעים אני וסבא נחתנו על
הסיר המלא.
סבתא שלי הייתה קוראת לזה "ירקות בתנור"
היום קוראים לזה אנטיפסטי שיהיה העיקר שזה היה טעים.
רגע לפני שחיסלנו במממ… הכל ישר מהסיר חד פעמי
מר אדון קוהלת
נותן דירוג ושואל: "למה לא שמת גם כמה עגבניות שרי"
וואלה באמת למה לא שמתי עגבניות שרי???
אז תשימו זה בטוח יהיה יותר טעים משלנו…















