האטרקציה החדשה לכל המשפחה במתחם ממילא היוקרתי
'אני ירושלים'. מאת: שרית יוכפז
'אני ירושלים'
בואו ליהנות ולחוות את הצלילים והריחות של העיר, לקפוץ לרכבת הקלה, ליהנות מסיור בשוק מחנה יהודה, לצפות בעיר מלמעלה, ללמוד על ההיסטוריה של ירושלים, להכיר את פסיפס האנשים והתרבויות הפועלים בה. האטרקציה החדשה במתחם ממילא היוקרתי 'אני ירושלים' מזמינה אתכם להצטרף למסע רב-חושי מרהיב, המורכב מהטכנולוגיות החדשניות ביותר, מתוך מטרה להעניק חוויית ביקור ייחודית שתעניק למבקר בה חיבור רגשי לירושלים שלו.
בהשקעה של מיליונים בטכנולוגיה פורצת דרך, ראשונה מסוגה בישראל, נבנה מופע מולטימדיה אמנותי חדשני ובינלאומי, שייקח את המבקרים למסע בנבכי רבדיה השונים של העיר בחוויה שכולה שכרון חושים.
קבוצת אורפאן, מהחברות הוותיקות והמובילות בהקמת מרכזי מבקרים, מוזיאונים ואטרקציות תיירותיות בארץ ובעולם, יזמה ופיתחה יחד עם שותפים נוספים את ה – Time Capsule Network , המציעה פלטפורמה טכנולוגית חדשנית כדי לספר את הסיפור הייחודי של המקום.
ירון מאירי, מהבעלים של קבוצת אורפאן, מספר: "הרעיון הוא לספר את סיפורו הייחודי של כל מקום ואתר באופן אחר ממה שאפשר להיחשף אליו במקומות אחרים. השימוש בטכנולוגיות פורצות דרך, מאפשר ליצור חוויה רב חושית, רגשית וחד פעמית, הנשארת עם המבקר זמן רב גם לאחר הביקור".
במסע, שנמשך כ – 25 דקות, יפגוש המבקר עולם שלם של תרבות, מחול, מדיה, תפילה, קדושה ורגש באמצעים טכנולוגיים חדשניים ופורצי דרך: במות הנעות על שישה צירים, 250 מ"ר של מסכי לד היקפיים הנעים בצידי ומעל הקהל, מערכות שמע ותאורה מהמתקדמות בעולם, מסכים היקפיים הזזים קדימה ואחורה, ולהשלמת החוייה גם ניחוחות ריח ומשבי רוח.
בהפקת המופע משתתפים יפתח קליין שמלווה את הצופים במסע, ולהקת המחול של עדו תדמור.
'אני ירושלים' הממוקם באלרוב שדרות ממילא, מול נופם עוצר הנשימה של חומות העיר העתיקה, מוקרן בתוך חלל אלסטי- קינטי, שנבנה במיוחד, המשנה את ממדיו לאורך המופע ומבטיח הנאה משודרגת מאטרקציה שלא נראתה כמותה במדינה.
"אני ירושלים" הוא מסע סוחף של צללים וצלילים, מראות, אנשים וריחות. במיצג יכולים צופים מכל גיל ומגזר להנות מנקודת מבט חדשה ומרעננת על העיר. כל אחד יוכל למצוא את ה"אני ירושלים" שלו, ולהתחבר בדרכו אל העיר של היום, אתמול ושל המחר. "אני מזמין את כל תושבי הארץ לבקר בירושלים, ליהנות מפריחה מחודשת של העיר ולגלות את 'האני ירושלים' שלו" אומר אלקנה בר איתן מנכ"ל "אני ירושלים".
'אני ירושלים' – האטרקציה החדשה של ירושלים במתחם ממילא.
שעות פתיחה: ראשון – חמישי מהשעה 09:00-22:00
שישי מהשעה 09:00 – 15:00
מוצאי שבת : משעה אחרי צאת שבת עד 23:00
שפות : טקסט פותח באנגלית ועברית, במהלך המופע טקסטים כתובים באנגלית, עברית וערבית וקטעי קריינות בעברית ואנגלית עם כתוביות בהתאם.
מחירי כרטיסים: 64 ₪ מחיר כרטיס בודד , מחירים מיוחדים באתר האינטרנט ולקבוצות.
מחיר פתיחה מיוחד לתקופת ההרצה: 25 ₪
מתחם ממילא ירושלים טל. 02-5835580
לפרטים והזמנת כרטיסים: www.iamjerusalem.co.il
- המלצות נוספות:תערוכה חדשה במוזיאון ישראל: פרעה בכנען: הסיפור שלא סופר בכורה עולמית לתערוכה המציגה את תקופת שלטונה של האימפריה המצרית על ארץ ישראל..
- פסח באתרי הרובע היהודי מסע בעקבות חזקיהו המלך * תערוכת חותם המלך* שי צברי ועמיר בניון במופעי פיוט ללא תשלום ב'חורבה' .
- עונה חדשה באופרה הישראלית: עונת 2017-2016 יצירות המופת האופראיות של גדולי המלחינים…
- מיקה סושי & ביץ אילת מזמינים אתכם ליהנות מהחוויה האולטימטיבית באילת לאוהבי מטעמי המטבח האסייתי, המשלבת מגוון רחב של מנות טעימות.
- צילום-שרית יוכפז קאזה דו ברזיל הגענו בטיסה לאילת לסדנת בישול בשרים .היה טעים ומיוחד ועוד בעיר הנופש היפה אילת.
מאת: שרית יוכפז
שרית יוכפז- המדריך לחיים הטובים בישראל.SARITYOCHPAZ
במגזין זה תוכלו למצוא המלצות למשפחה בנושאים הבאים: אופנה, טיפוח ויופי, אקססוריז, בריאות, צרכנות, חדש על המדף, ספרים, תרבות, הצגות, סרטים, תערוכות, תיירות, טיולים יפים, ספא, מסעדות, ולייף סטייל.












