יש תבשילים שאצלי תמיד הולכים בזוגות שלשות…
ובמיוחד עכשיו לכבוד החג.
אם כבר הכנתי קציצות בשר פרגית אז זה בטוח שאכין מ 2 ק"ג.
למה?
כי להכין 1/2 ק"ג ו- 2 ק"ג זה בדיוק אותו הזמן.
וסוד קטן מאז שהתחלתי להכין את הקציצות מבשר הפרגית
הפסקתי להכין קציצות מבשר בקר.
למה? הן יותר קלות רכות וטעימות ולא מכבידות.
ועכשיו רגע… לפני ערב חג הפסח כדאי לכם לנסות ולהכין אפילו מעט
רק כדי להרגיש את הטעם העדין מה גם שהן קלות מהירות להכנה…
וזולות יותר מבשר בקר.
עכשיו אחרי שהכנו את בשר הקציצות























