


חברת בלדי נכנסת למטבח שלנו עם מוצרים ללא חומרים מוספים.
אריזות של 300 גרם לארוחה משפחתית אחת .שיא התענוג שהמוצרים פרוסים דק .
הוזמנתי להשקה במסעדת גשן הכשרה בתל אביב שנרתמה למשימה ובה הגיש השף של בלדי קוקי אבוטבול (קוקי מהמילה מבשל באנגלית)
מנות קלות להכנה שכל אחד יכול בכמה דקות להכין בבית.
מסעדת גשן כמו בתורה ארץ גשן בה גדלו וגודלו כל החקלאות הכי טובה בשל אדמתה ומימיה ומשם מגיע שמה של המסעדה ומוצרי האיכות שבהם משתמשים בה.בשל איכות המוצרים של חברת בלדי אוחדו הכוחות ומנות של השף קוקי אבוטבול הוכנו בה.
בקיץ במיוחד, כשאין זמן וחם כל כך מפשירים חבילת מינוט סטייק/מינוט שניצל/מינוט פרגיות ומכינים ארוחבה קלה או כריכים חמים למשפחה .
טוב אני אחרת ולקחתי את זה כעזר במטבח שלי ויהיו מהם מנות יוקרתיות ומושקעות רק שיהיה לי נוח כי הכל פרוס ומוכן למילוא.
במסעדת גשן יצרו לנו מנות יפות מראה וטעם .
את כולן הגישו עם סלטים טריים ורטבים בלווית יין טוב החיים טובים ונעימים .
נלך לתמונות והסברים לכל מנה .אל דאגה יהיה גם מתכון אחר כך .
מנות פתיחה של לחמים חמים מסוג דמוי פוקצ'ה פציחה מבחוץ ורכה פנימה עם מטבלים שונים וסלטי ירקות.סלט ירוקים ברוטב מתקתק של חרדל ודבש.
נוסף לו סלט ירקות מתובל בלימון ושמן זית וגם אורז עם גזר לליווי .
איתם הוגשו שניצלים דקים מטוגנים בפירורי לחם ורטבים תואמים ללקק אצבעות . חזרתי לילדות כשהגענו הביתה וחיכו לנו כאלו על השולחן .








רק סיימנו לנגוס בהם ומיד הגיעו כריכי צ'אבטות רכים מרוחים בממרח אבוקדו של בלדי .קפוא.מוכן ללא טרחה וטעים טעים .מעליו פרוסות בצל סגול וחסה ומעל הכל חזה עוף דקיק צרוב במחבת וחם .
תארו לכם כמה כיף בבית לקבל כריך כזה …אין ילד שיאמר לא . תוסיפו קטשופ ומה שילדים אוהבים ליד והטעם פשוט טוב .
קוקי קוקי
קוקי אבוטבול השף החביב של בלדי שגם השתתף בפיתוח המוצרים ענה על שאלותיהם של כולם והגיש מגשים מלאי כריכים פתוחים של בריוש שנצרב ומעליו מינוט סטייק סגור לכמה שניות .הוא הוגש עם ירקות קלויים אנטיפסטי שלא יגידו שאכלנו רק בשר…למרות שאני קרניבור וכמה שיותר בשר כךטוב יותר ובמיוחד כשקל כך להכין.



או אז…הגיעה מנת השווארמה מפרגיות פרוסות דק .
הוי כמה קל להכין .פשוט בסכין חדה פורסים את הפרוסות הדקיקות לרוחב .מחממים מחבת עם מעט שמן מניחים את הבשר ותבלינים ותוך דקות יש מנה עם פיתות עמבה וטחינה .אין מישהו שלא יתן נפשו בעד מנה כזו בחיי.
המנה הוגשה עם סלט ירק חמוץ מתוק בנוסח טאבולה רק ללא הבורגול.
מעל השוורמה פוזרו רצועות בצל מוקפץ .טעם החיים.



חברת בלדי מנדבת מתכון לשווארמה שמגיעה עם תבלין הבית באהבה .
מתכון מנצח של בלדי לשווארמה פרגית
אופן ההכנה: מחממים מחבת פסים לטמפ' גבוהה, מטפטפים שמן זית על המחבת ומתבלים את פרוסות השווארמה עם תבלין הבית המגיע באריזה. צולים את הפרוסות על המחבת למשך כ-30 שניות מכל צד ומגישים. מומלץ להגיש את השווארמה עם טחינה.
כשכבר לא היה מקום מאוכל טוב הגיעו מלצריות עם קינוח של כוסיות פונדנט שוקולד חםםם עם קצפת וסורבה תות וגם מי שרצה קבל מי נענע חמים ומתקתקים במקום הסורבה .


אז מי אמר שהחיים לא מתוקים ???
כשיש את בלדי ברקע החיים הופכים לפשוטים יותר ובמיוחד כשניתן להשיג את כל המוצרים בכל רשת שיווק במחיר הוגן ושווה לכל נפש לבשר איכותי טבעי וללא חומרי שימור ומריעין בישין .
מוצר סדרת ה Minuteבעלי כשרות חלק למהדרין בהשגחת רבנות עמק יזרעאל.
את המוצרים החדשים ניתן להשיג ברשתות השיווק המובחרות ובנקודות המכירה המובילות בארץ ביניהם: שופרסל, מגה, יינות ביתן, יוחננוף, ויקטורי, מחסני השוק, פרש מרקט, סופר ברקת, סופר ספיר, מרכז מזון, טיב טעם, דבאח ועוד.












