מצ"ב סרטון בו אני וילדי מבשלים אורז כתום כמה שקל להכין אותו ככה הוא טעים:
כדאי לראות קודם את הסרטון:)
הכנתי בסוף שבוע אורז "כתום" שהילדים שלי מאוד אוהבים:
לקצוץ דק במעבד מזון 2 גזרים גדולים ו-1 בצל גדול

לטגן כ-5 דקות בסיר עמוק עם 3 כפות שמן קנולה
להוסיף:
כף של אבקת מרק אינסטנט
כורוכום, פלפל שחור
להוסיף :
חצי שקית אורז יסמין (500 גר')
היתרון הגדול בשקיות אורז של שופרסל שקיימת סגירה חוזרת אטומה מה שמקל על שימוש חוזר (במקרה שלי השתמשתי בחצי שקית אורז)

לערבב ולטגן עוד כ-2 דקות
להוסיף:
3-4 כוסות מיים

לאחר רתיחה לבשל 15-20 דקות על אש קטנה.

להגיש באהבה














