למצרכים:
2 כוסות אורז שטוף ומסונן
1/2 צרור כוסברה קצוצה
1/3 צרור שמיר קצוץ
1/2 צרור נענע – רק העלים קצוצים
1 שומר קטן חתוך לפרוסות דקיקות
1 כוס אפונה (סנפרוסט)
4 שיני שום ירוק (או יבש) קצוצות דק דק
1/3 כוס שמן זית
2 כפיות מלח (או לפי הטעם)
4 כוסות מים רותחים
*** אפשר להוסיף גם גרגירי פול ירוק, בצל ירוק ופרוסות דקיקות של סלרי.
להכנה:
לקחת תבנית/פיירקס ולשים בפנים את כל הרכיבים. לערבב. לשפוך מעל את המים. לכסות בנייר כסף ולשים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך שעה.
כשתפתחו את נייר הכסף ותריחו את הריח – תבינו!













