2020 עם המבט קדימה: אנחנו והמזון
עם התעצמות השפעת הטכנולוגיות המשבשות ועם התגברות קצב השינויים סביבנו, אי אפשר שלא לשאול מה נאכל בעתיד, איך נגדל את המזון שנצרוך והאם מזון ימשיך להיות מקור להנאה?

עם התעצמות השפעת הטכנולוגיות המשבשות ועם התגברות קצב השינויים סביבנו, אי אפשר שלא לשאול מה נאכל בעתיד, איך נגדל את המזון שנצרוך והאם מזון ימשיך להיות מקור להנאה?


רון בלב וסטייק ביד
רון בלב וסטייק ביד
רוצה לקבל ניוזלטר עם הכתבות הכי מעניינות שלנו ישירות למייל?

האתר שלנו משתמש בעוגיות כדי לשפר את החוויה שלך. למידע נוסף על: cookie policy


רוצה לקבל ניוזלטר עם הכתבות הכי
מעניינות שלנו ישירות למייל?