אמנית האפייה "פיית העוגיות" ואנוכי, נפגשנו לארוחת בוקר ב"טאצה ד'ורו" בנווה צדק. היה מבולבל ונפלא ...
כשבחוץ סערה, בפנים – זה בדיוק הזמן למרק. מתכון מחמם למרק ארטישוק ירושלמי ופטריות שיטאקי ...
הספר השני של מיכל וקסמן משאיר את כל המתחרים מאחור, עם טיפים ומתכונים גם לילדים הכי בררנים ...
בכל מרק יש לב- ב"יום המרק" אפשר לשתות מרק-שף וגם לעזור לנזקקים. הילה אלפרט על מרקים לחימום הנשמה ...
מסתבר שקל מאוד לאהוב את ירושלים - אם יודעים לאן נוסעים ואיך מגיעים, ובמיוחד אם הולכים לאכול ב"כרמא" ...
הנה המאכל המנחם עלי אדמות, מוגש לצד מנת בשר או בתפקיד הראשי: מלך תפוחי האדמה - הגרטן ...
אני חייבת להודות - אני לא חובצת חמאה, לא מעשנת בשר ולא מצמצמת יין. אני מבשלת מהר כי אין ברירה ...
עוד קצת מתוק לפני שחג החנוכה חולף לו - מיני סופגניות בליווי רוטב סמיך של תפוחים בקרמל ושמנת ...
זה לא חומוס, אלא פטנט אדיר שעונה על הצרכים הבסיסיים ביותר - להרגיש בנוח ולאכול טעים ובריא מבלי לפסוח על ...
ארוחה בשקיעה מול חוף תל-אביבי, לציון פסטיבל המסיק במסעדת Olive Leaf שבמלון שרתון תל-אביב ...











