רכיבים (ל-2 מנות):
¼ כוס גרעיני כוסמין (לא מבושל)
¼ כוס שעורה (גריסי פנינה)
½ כוס אורז עגול לריזוטו
3 יחידות כרישה חתוכה לעיגולים בעובי של כ-2 ס"מ
3 גזרים חתוכים לקוביות של 2*2 ס"מ
8 יחידות של פטריות חורש ושמפיניון חצויות לשתיים
¼ שורש גינגר כתוש
100 מ"ל יין לבן
200 מ"ל מיץ סלק
50 גר' קוביות טופו
שמן זית
סילאן
סויה יפנית
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
בסיר מחממים מעט שמן זית ומתחילים באידויי הגזר עד להתרככות חלקית, מוסיפים את הכרישה, מאדים עוד כדקה ומוסיפים את הג'ינג'ר לצריבה קלה.
מוסיפים את הדגנים תוך כדי ערבוב ואת היין, מאדים את היין ומנמיכים לאש קטנה, מוסיפים את מיץ הסלק, מעט סויה וסילאן, קוביות טופו, מלח ופלפל.
מבשלים תוך כדי ערבוב עד שהנוזלים נספגים. אם חסרים נוזלים ניתן להוסיף ציר ירקות או מים, הדגנים צריכים להיות רכים אך נגיסים.
להגיש עם בצל ירוק ונבטי חמנייה.













