החומרים:
8 פרגיות (ללא עצמות, כ-700 גרם)
¼ כוס רוטב טריאקי
¼ כוס קטשופ
2 כפות שמן שומשום (או שמן זית)
מלח, פלפל
אופן ההכנה:
מכניסים את הפרגיות לשקית "קוקי". מוסיפים טריאקי, קטשופ, שמן שומשום, מלח ופלפל.
סוגרים את השקית בעזרת הסוגר המיועד ומלפפים. מנערים היטב את השקית, עד שכל הנתחים יצופו ברוטב. רצוי בשלב זה להשרות את השקית במקרר למשך שעתיים לפחות.
מחממים תנור לחום של 180 מעלות, מחוררים בקיסם 3-4 חורים קטנטנים (רצוי קרוב לסוגר כדי שלא יצאו נוזלים מהשקית בזמן האפייה).
מכניסים לתנור למשך שעה.
בתיאבון!
.
המתכון באדיבות יעל טל ל"קוקי"












