גם אם אתם לא בשלנים, באתר יאמי מחכות לכם עשרות מנות חג של מיטב הבשלנים. רק מהרו להזמין עוד היום. כן בשלנים? קבלו מתכון לסלט אביבי, טעים ויפה של לימור פפר, בעלת מטבח טבעוני בריא ביאמי.
החומרים (ל-6 סועדים):
1 כרוב סגול בינוני
1 תפוח עץ ירוק מזן סמית
½ כוס גרגירי רימון
2 כפות זרעי דלעת
לרוטב:
3 כפות שמן זית
3 כפות חומץ בן-יין לבן
1 כפית מלח
1 כפית גדושה חרדל
1 כפית סוכר קנים טבעי
אופן ההכנה:
לחתוך את הכרוב לרצועות דקות. לפרוס את התפוח לפרוסות דקות ואחר כך למקלונים.
לחמם מחבת טפלון ולהוסיף את זרעי הדלעת. לקלות תוך ערבוב במשך 3 דקות ולהסיר מהאש.
לערבב את חומרי הרוטב.
בקערה – להכניס את הכרוב והתפוח החתוכים, את גרגירי הרימון וזרעי הדלעת לשפוך מעל את הרוטב ולערבב היטב.












