מי רוצה שוקולד עם גת?

פרלינים, שוקולד ממולא קוניאק, שוקולד אורגני ונטול גלוטן ובקרוב שוקולד עם גת. אוהבי הממתק החום והמענג ישמחו לגלות סניף חדש לרשת "פיצוציות השוקולד" שנקראת, איך לא – צ'וקולטה

שוקולד ממולא רמי מרטן

שוקולד קטן ושוקולד גדול
שוקולד יקר ושוקולד בזול
שוקולד אגוזים ושוקולד סתם
לעשירים ולכולם… (יהונתן גפן)

אייל וביאנקה שבבו מאחורי דלפק הפרלינים (צילום וטעימות: אסנת עופר)

קלישאתי ככל שזה ישמע, קשה שלא לחשוב על שיר השוקולד מה"כבש השישה עשר" כשנכנסים ל"פיצוציית השוקולד" של אייל וביאנקה שבבו, בעלי רשת צ'וקולטה, שפתחו לאחרונה את הסניף ה-5 שלהם, ברחוב אבן גבירול בתל אביב.

במבט ראשון, נדמה שמדובר בעוד פיצוציה, כלומר ב"מוסד סיעודי" שמטרתו הרגעת המנצ'יז באמצע הלילה. ובכן, טעות. פיצוחים לא תמצאו שם, גם לא ניירות לגלגול או דיאט קולה. צ'וקולטה – כמתבקש משמה ומעמדה –  מציעה רק שוקולדים (טוב נו, גם מרציפנים) מארזי שוקולד לאירועים מיוחדים, וכלי אריזה מקסימים – אם בא לכם להרכיב את המארז שלכם בעצמכם.

רמי מרטן או נטול גלוטן?

ואיזה שוקולדים. המבחר באמת מסנוור – יותר מ-400 סוגי שוקולד שונים, המבונבונים פושטיים ומטבעות שוקולד, ועד מארז של שוקולד מדהים שממולא רמי מרטן – שילוב מנצח של פינוק ליודעי ח"ן. אם אתם ממש חייבים, יש גם שוקולד טבעוני נטול גלוטן, שאינו חלבי, ומכיל אבקת אורז, ויש שוקולד לסוכרתיים שמכיל את הממתיק הטבעי סטיביה.

שוקולד ממולא רמי מרטן (טעימות וצילום: אסנת עופר)

יש גם פרלינים, מיוחדים, עבודת יד (5 שקלים ליחידה), ובטעמים שלא תמצאו בשום מקום, עם חמאת בוטנים, חלבה או נוגט וצנוברים, או כאלה שמכילים אלכוהול כמו ויסקי או ליקר אמרטו. הפרלינים מיוצרים על ידי השוקולטייר מישי בלוג, שמכין אותם בהזמנת הזוג שבבו. "אנחנו מסתובבים הרבה בתערוכות שוקולד, טועמים ונחשפים לטעמים חדשים, כמו שוקולד עם מלח ים או שוקולד עם פלפל שחור", מתלונן אייל על העבודה הקשה, "המוטו שלנו הוא להביא לקהל הישראליים טעמיים יחודיים וקולקציה מגוונת. מצאנו שמישי קשוב אלינו. כל חודש אנחנו מתקילים אותו עם רעיונות חדשים והוא מוכן לזרום איתנו לכל מיני כיוונים. עכשיו, למשל, הוא מכין לנו  שוקולד עם גת ובחודש הבא הוא יכין אצבעות מרציפן ממולאות בקוניאק, שטעמנו באיזו תערוכה".

החנות הראשונה של צ'וקולטה נפתחה לפני כ-7 שנים בחיפה והפכה להצלחה עסקית, אשר הובילה להתרחבות הרשת. כיום, לצ'וקולטה 5 סניפים ברחבי הארץ- בערים מרכזיות: חיפה, כפר-סבא, נהריה ועכשיו, כאמור גם בתל אביב. במהלך השנתיים הקרובות צפויות להיפתח עוד כ – 20 חנויות ברחבי הארץ.

פיצוציה של שוקולדים (צילום וסחרחורת: אסנת עופר)

אפשר גם להזמין מארזים באתר האינטרנט של צ'וקולטה המספק שירות משלוחים ללקוחות פרטיים ועסקיים, לכל רחבי הארץ  או במרכז ההזמנות הטלפוני 4540*

שוקולד קטן ושוקולד גדול
שוקולד יקר ושוקולד בזול
שוקולד אגוזים ושוקולד סתם
לעשירים ולכולם

שוקולד קטן ושוקולד גדול
שוקולד יקר ושוקולד בזול
שוקולד אגוזים ושוקולד סתם
לעשירים ולכולם