לביבות בטטה וקינואה

השף של קפה לואיז, אוהד קורי, מגיש: לביבות בטטה טבעוניות עם דגנים מלאים

לביבות בטטה

לביבות בטטה וקינואה של קפה לואיז

רכיבים:

2 בטטות קלופות ומגורדות

¼ כוס שיבולת שועל מבושלת

½ כוס קינואה מבושלת

½ כוס קוואקר מעורבב עם מבחר זרעים וגרעינים, שומשום פשתן דלעת וחמניה

חופן בזיליקום טרי קצוץ

2 עגבניות טריות קצוצות

100 מ"ל שמן זית

מלח פלפל

אופן ההכנה:

את גרדת הבטטות אופים בתנור על חום של 160 מעלות כעשר דקות לריכוך ראשוני.

לאחר מכן, בתוך קערה מערבבים את כל חומרי הגלם. מוסיפים שמן זית, מלח ופלפל.

ליצור מסה אחידה וגסה במרקם.

יוצרים לביבות בגודל הרצוי ואופים בתנור על תבנית עם נייר אפייה כ-40 דקות בחום של 150 מעלות.

מומלץ להגיש עם מטבל טחינה חריפה וסלט עלים רענן.

צילום: אנטולי מיכאלו