מצרכים (ל-12 מנות):
240 גרם גבינת שמנת
¼ כוס שמנת חמוצה
1 כוס גבינת צ’דר
¼ כוס גבינת פרמזן
¼ כוס בצל
½ כפית אבקת שום
1 קמצוץ פלפל קאיין
1 כפית מיץ לימון
¼ כפית פלפל שחור
⅓ כוס חמוציות מיובשות
½ כוס אגוזי פקאן או פיסטוקים
אופן ההכנה:
מגרדים דק גבינות צ’דר ופרמזן.
קוצצים בצל.
מערבבים את כל הרכיבים, פרט לאגוזים/פיסטוקים, בקערה גדולה.
מעבירים את התערובת למיקסר ומערבבים במהירות בינונית עד לקבלת תערובת אחידה.
מניחים את התערובת על דף ניילון נצמד, מכסים בניילון ויוצרים צורה של כדור או מלבן.
מניחים את הכדור על צלחת ומכניסים למקרר למשך חצי שעה או שעה.
מוציאים את כדור הגבינה מהמקרר, מורידים את הניילון ומכסים עם אגוזי פקאן או פיסטוקים חתוכים.
מגישים בליווי קרקרים.













