>> צפו בסרטון מתוך התוכנית “שף על האש” בערוץ האוכל
המבורגר סלק וסלט בורגול כרובית
המצרכים:
- 1 סלק קטן מבושל או נא ומגורר דק
- 150 גרם אורז מבושל
- 150 גרם עדשים כתומות
- מעט תימין
- 1 כפית סילאן או דבש
- 30 גרם פירורי לחם (או פנקו)
- בצל ירוק קצוץ
- מלח ופלפל
.
אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל חומרי הקציצה ויוצרים צורת המבורגר.
2. מניחים על הגריל וצולים כ-4 דקות מכל צד.
3. מניחים על לחמניית המבורגר חצויה ומפזרים מעל "בורגול כרובית" (מתכון בהמשך).
סלט בורגול כרובית
המצרכים:
- 1 ראש כרובית מגורר על פומפיה
- 1 כוס פטרוזיליה קצוצה
- 1 כוס כוסברה קצוצה
- 1 כוס בצל ירוק
- 1 מלפפון חתוך לקוביות
- 1 לימון סחוט
- 4 כפות שמן זית
- מלח, פלפל
.
אופן ההכנה:
מערבבים את כל המרכיבים יחד ומגישים.
רוצים לבשל עם השפים של ערוץ האוכל בזמן אמת? הורידו את אפליקציית המתכונים של ערוץ האוכל.












