מצרכים:
בגט צרפתי/ לחם
פטריות שמפניות
שמן זית
מלח
פלפל
שמנת מתוקה
גבינת גורגונזולה
כפית שמן כמהין
פרמז'ן
אופן ההכנה:
לקלות פרוסה של בגט או פוקאצ'ה מרוחה במעט שמן זית.
לטגן במעט שמן זית פטריות שמפניון, וכשהן מתקררות לקצוץ אותן דק ולתבל בשמן זית, מלח ופלפל.
להקציף שמנת מתוקה עם מעט גבינת גורגונזולה, וכפית שמן כמהין (או לפי הטעם) עד לקצפת יציבה.
להניח על הברוסקטה את הפטריות הקצוצות ומעליהן לצקת כף מהקצפת.
לפזר מעט פרמזן ולהכניס לתנור בחום גבוה עד להשחמה.
.
ג'ונו בר יין, דה האז 1 תל אביב (כיכר מילאנו), 03-5446620












