סלט דלעת וגורגונזולה

לכבוד פסטיבל הדלעת והקישואים, שיתקיים בשבוע הבא במסעדות של השף שאול בן אדרת, קבלו מתכון לסלט קיצי ומרענן

סלט דלעת וגורגונזולה

סלט דלעת וגורגונזולה. צילום: ירון ברנר

חומרים למנה:

1 כוס קוביות דלעת טרייה

1 כפית חמוציות

1 כפית כוסברה קצוצה

1 כפית נענע קצוצה

1 כף גרעיני דלעת קלויים

1 כף אגוזי מלך

2 כפות גבינת גורגונזולה מפוררת

>> עוד באותו נושא: בלוגרית סלונה צילה לייפר מכינה עם השף שאול בן אדרת שקשוקת תרד מופלאה

רוטב:

1 כף סילאן

1 כף רכז רימונים

1 כף חומץ בלסמי

כף שמן זית

1/4 כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ דק

מלח ופלפל

אופן ההכנה:

מערבבים את כל מרכיבי המנה עם הרוטב

בתיאבון!

המתכון באדיבות השף שאול בן אדרת ממסעדות קימל, קימל בגלבוע, התרנגול הכחול ו-Mr. & Mrs. Lee 

צילום: ירון ברנר

אוכל
מדור האוכל של סלונה. חדשות, מתכונים, ביקורות וכל מה שטעים