המלצת המומחיות: היינות הכי אהובים

המנהלות והמוכרות של מותג היין "דרך היין" ממליצות על היינות האהובים עליהן, כולל הסבר מלומד ורעיונות לבילוי מושלם בחברת בקבוק יין משובח. הצעת הגשה

כרם שבו

עולם האלכוהול והיינות נחשב אמנם גברי, אבל במותג היין הישראלי "דרך היין" ישנן דווקא מנהלות. תפסנו אותן לשיחה קצרה, ודרשנו המלצה על בקבוק יין איכותי ומומלץ, זה שאהוב עליהן ביותר, לארוחה רומנטית או לסתם אחר צהריים חמים ונעים במרפסת.

חזרנו עם ההמלצות שלהן ליינות, ועם בשורה מרעננת- גזרת האלכוהול הפכה יותר ויותר ידידותית ומעניינת לנשים. זה הזמן, לפתוח בקבוק, ולתפוס ראש עם האנשים שאת אוהבת.

לחיים!

ההמלצה של הילה רונן סהר, מנהלת מקצועית ב"דרך היין"

ההמלצות של מנהלות דרך היין (צילום: יח"צ)

"צרעה הרי יהודה 2012, אדום, זה יין שהוא בלנד של קברנה סוביניון, סירה, פטיט ורדו ומרלו. עשוי בצורה יוצאת דופן,משלב פרי מעולה ואיזון מושלם, חוץ מזה שאני נולדתי וגדלתי בצרעה, אז יש לי פינה חמה מאוד ליקב הזה ולאנשים שבו. יין שמתאים מאוד לארוחה בשרית מקלה עד כבדה, בבית אנחנו הרבה פעמים שותים אותו בשילוב קדרות אבל גם עם קרפצ'יו הוא מעולה. ובכלל, אפשר לשתות איתו גם ללא ארוחה".

ההמלצה של סיגל ויינברג, מנהלת משאבי אנוש

מנהלות דרך היין ממליצות (צילום: יח"צ)

"רקנטי סוביניון בלאן גליל עליון. יין קריספי קייצי, מאוד כייפי למרפסת אחר הצהריים, לא מחייב עם ארוחה. מאוזן מאוד עם חמיצות טובה קליל וכייפי.בגזרת האוכל, מתאים לארוחות קלות- פסטה, עוף או גבינות, והכי כייף פירות צוננים. נהדר ללכת איתו לים לצפות בשקיעה- מניסיון".

ההמלצה של אוריתי שמואל, מוכרת ותיקה ברשת

ההמלצות של מנהלות דרך היין (צילום: יח"צ)

"טריו ספיישל קווה, יין מאוד מעניין, אדום יבש, עשוי משני זנים- קברנה וסירה. אני אוהבת אותו בעיקר כי מעבר לטעמי היין שלו העמוקים, הוא מיושן בחביות עץ אלון וזה נותן לו עוד מימד של טעם עצי שמאוד מוסיף לו. מצוין לארוחה בשרית ועשירה שאותה הוא יכול ללוות באופן מושלם. אני גם מאוד אוהבת את האריזה שלו, בתיבת עץ יפה, זה רעיון נהדר למתנה"

ההמלצה של מורן, מנהלת בית הספר ליין

ההמלצות של מנהלות דרך היין (צילום: יח"צ)

 "כרם שבו אדום, יין נפלא וישראלי בכל רמ"ח אבריו, מורכב מזנים טרנדיים ורעננים בעולם היין הישראלי, ברברה, ו- g.s.m (גרנאש, מורבד, סירה). נפלא, אלגנטי, נותן חמיצות קלה ונעימה לחיך. מתאים לכל יום, כל שעה. אם רוצים לשדך אותו לאוכל, יעבוד מעולה בארוחה בשרית כבדה בזכות מהחמיצות הקלה שעובדת נפלא עם בשר.או עם פלטת גבינות (אפילו הכבדות שביניהן) ופרוסות טוסט".

והיא מוסיפה גם המלצה- "לפתוח את הבקבוק ולתת לו "לנשום" כחצי שעה לפני השתייה, ואז לשתות באווירה אינטימית ביחד עם מישהו שאוהבים. פשוט ליהנות"