קר "סנדוויץ" עלי סיגר חם ובולגרית יחמם את הלב

 3 מוצרים אפילו האורחים יגידו תודה.

ראשונה

ארוחה חמה מהירה וטעימה

את המתכון קיבלתי מחברה כשהוא רק עם ביצה ועשיתי לו

שידרוג עם גבינה בולגרית שאנחנו מאוד אוהבים.

מתכון ל – 4 פסטלים מעלי סיגר ממולאים בגבינה בולגרית.

אחרי בדיקה של עלי הסיגר "לפסטריה" הם רכים ונעימים

ולא יבשים בקצוות, לא מתפרקים ומופרדים בנייר.

אתם תחליטו על הכמויות אני אתן מתכון לביצה אחת.

4 עלים

ביצה אחת

4 כפות מלאות של גבינה בולגרית מגוררת

אפשר להכניס כף פרמז'ן או קשקבל נותן חריפות.

מחבט מעט מרגרינה לטיגון.

ההכנה הכי קלה ופשוטה אין אפילו צורך להפשיר קדימה לביצוע

להניח 4 עלים על השיש הם ברגע לבד מפשירים

1

 

לערבב את הגבינה וביצה

להניח במרכז העלה כף מלאה ביצה ובולגרית ראו תמונה

2

3

לסגור…

4

5

 

לטגן כשהצד הסגירה כלפי מטה…

6

להפוך…

7

 

ולהגיש חם.

8

קדימה שלא תגידו שלא הזמנתי אתכם לטעום ולהנות…

אחרונה

קבלו עוד שתי ארוחות קלות וטעימות שתהנו …

בָּהֳרַיִם עם חביתת פיתת ירק טעימה

פיתה שמן זית, בולגרית, פרמז'ן וזעתר הכי גרילי שיש

היה טעים לכם אהבתם, נהניתם,

לייק קטן יוסיף המון לפירגון

ואם תלחצו על כפתור עקוב אחרי

אהיה שמחה ואודה עד… בלי די – תודה סבתא אילנה.

סבתא אילנה בישלה ארוחה
פתאם באמצע החיים אני סלונה – saloona סבתא נרגשת מתרגשת ילדת שכונה " מהעידן שבגרוש היה חור כרמליסטית" לשעבר... בגיל 35 מצאתי את עצמי בתחרות "מלכת המטבח של ויצ"ו" עם מתכון בלי בשר בגלל הכשרות... אז כבר היה ברור שאגש לתחרות - ואקבל בשביל סבתא את כתר המלכות. למה? כי הייתה לי סבתא הכי הכי בשלנית בעולם ממנה למדתי את הסודות הכמוסים והקסומים של המטבח. אז זהו בשנת 1984 בויצ"ו הכריזו עלי "מלכת המטבח" בגלל גזר ממולא וארטישוק משובח. כמובן צילמו אותי "בשחור ולבן" וקיבלתי "פרס"...סיר של סולתם. אז...לא היה אינטרנט, גוגל פייסבוק וסלונה ומאז גם אני סבתא עם סבא ילדים ונכדים... כולנו זכרונים... פעם הייתי סבתא מספרת סיפורי ילדים... ועתה אני מספרת סיפורי - בישולים ... בלי סינרים. מזמינה אתכם אחרי לעקוב ומאחלת לכולם רק טוב...אילנה