10 תמונות שוות אלף מילים כנסו תפשילו שרוולים תכינו ותהנו
לפעמים כשלא בא לי לבשל אז אני מכינה את העוף הכי פשוט וקל.
15-20 דקות בפיליפס ויש ארוחה.
השילוב של בטטה מתקתקה, עגבניות שרי עסיסיות, תיבול של חרדל דיג'ון
ועלי אורגנו או זעתר ירוק בתוך העוף עושה את זה עסיסי רך וטעים.
יש אורחים תכינו שני עופות וכל אחד יחטוף שוק חזה ואת מה שבפנוכו.
כבר בסופר אני מבקשת מהקצב לפתוח לי את העוף מהצד של החזה
ולהוריד רק את עצם החזה בלבד.
אני מתחילה עם הבטטות ועגבניות השרי מכניסה לכלי עם מלח גס,
אורגנו דבש ושמן זית וישר לגריל חם והופכת עד שהבטטה והשרי צלויים
ומוכנים לאכילה.
מעבירה את החום מגריל לתנור הכי חם וכשזה חם ישר לטורבו
כל מתערבל לו החום מסביב.
בינתיים ממליחה ומתבלת את העוף בפפריקה חרדל דג'ון
מכניסה פנימה את כל הבטטות עם השרי שיצאו זה עתה מהגריל…
סוגרת את העוף בעזרת קיסמי עץ או חצאי שיפודים כי זה מה שהיה לי.
מכניסה לתבנית חסינת אש וקדימה לתנור החם בטורבו אם יש ל20 דקות אפילו פחות…
אני הכנסתי לפילפס סיר ללא טיגון , חולה עליו.
מתקתק לי את העבודה כל השבוע כשאני ומר אדון קוהלת לבד.
וזהו העוף מוכן כמו שהבטחתי ויש לנו אחלה ארוחה
להוציא את הקיסמים כל הבטטות עם השרי קופצים החוצה אחרי שקבלו
את כל טעמי העוף הכל עסיסי ורך כל מה שנותר זה קדימה להנות
ולהגיד עוףףףףףףף כמה שזה טעים…
המתכון לפניכם
נראה לכם טעים אהבתם נהניתם
תפשילו שרוולים ותתקתקו גם אתם ארוחה קלה ותקבלו מחמאות
לייק קטן יוסיף המון לפירגון ואם תלחצו על כפתור עקוב אחרי
תהיו תמיד הראשונים לקבל עוד מתכון בשמחה… תודה סבתא אילנה.




















