טיפ קטן מסבתא…
בכל עת שיפתיעו אתכם אורחים…
תהיו מוכנים ותמיד תהיו אלה שמקבלים את המחמאות…
כשיש בבית בקבוע קבבים פרגית שהכינותם מראש…
בשביל זה המציאו את הפריזר לא?
5 מרכיבים ויש קבבים טעימים ואתם תמיד אלה שמפתיעים את כולם…
מרימים ארוחה ברגע כן כן ארוחה ברגע…
את הקבבים אני מכינה מראש ומגלגלת אותם בדיוק כמו שאני אוהבת בתוך קופסא
ומפרידה בין שכבה לשכבה בניילון.
המתכון המצורף הוא גם המתכון לקבב … בסינייה משטחים על התבנית – בקבב מגלגלים .
זוכרים 5 מרכיבים: בשר פרגית – בצל קצוץ – בצל מטוגן – פטרוזיליה קצוצה – תבלינים.
*** סינייה פרגית בטחינה
אם הגיעו אורחים או סתם הילדים קפצו לביקור…
מדליקים את הגריל
מוציאים כמה קבבים מוכנים מהפריזר להפשרה – משטחים בתוך תבנית חרס או פיירקס עם
מעט שמן זית ומכניסים לכמה דקות לגריל החם
מכינים טחינה מעט דלילה שופחים על הבשר מעט צנוברים מטוגנים…
סלט פיתות ויש לכם אחלה סינייה בטחינה אש.
*** בא לכם ספגטי ברוטב בולונז מהיר
שמים סיר עם מים לפסטה עד שהמים רותחים… מבשלים איזה פסטה שאתם אוהבים.
בנתיים אתם מוציאים 5-6 קבבים מפוררים על מחבת עם מעט שמן זית
מוסיפים 1 רוטב עגבניות קוביות קטן – אותה כמות קטשופ – אותה כמות מים -אותה כמות שמן זית
מעט אורגנו יבש – פלפל שחור מלח מערבבים היטב מבשלים 3-4 דקות על האש
וקדימה שופכים על הפסטה… סלט ירקות ואתם מסודרים.


















