מרכיבים
שכבה ראשונה:
160 ג’ חמאה רכה
2 כפית שום כתוש
חצי כפית מלח
שכבה שנייה:
90 ג’ גבינה בולגרית
1000 ג’ תרד
4 בצלים גדולים
90 ג’ גבינה צהובה מגורדת
2 ביצה
5 כפות קוטג’
מלח
אופן ההכנה:
לוקחים תרד בייבי ומבשלים אותו במשך 8 דקות במים רותחים ומשאירים אותו בצד למשך שעה וחצי מסונן,לוחצים עליו
מידי פעם על מנת להוציא ממנו את הנוזלים,מומלץ לבצע זאת יום לפני הכנת המתכון.
חוצים כל לחמניה לחצי לאורך ומוציאים את פנים הלחמניות,מערבבים שום,מלח וחמאה ומורחים בתוך כל לחמניה.
4. לחמם תנור ל 180 מעלות.









