מאפה גבינות

מרכיבים

לבצק

800 מ"ל מים רותחים
200 מ"ל שמן
1020 גרם קמח
24 כפיות מלח שטוח

מרכיבים

לבצק

800 מ"ל מים רותחים
200 מ"ל שמן
1020 גרם קמח
24 כפיות מלח שטוחות

למילוי גבינה:

120 גרם גבינה צהובה
100 גרם גבינה בולגרית
פלפל שחור גרוס
חצי כפית מלח
400 גרם גבינה לבנה 3%
100 גרם קמח
2 ביצים

להברשה:
ביצה
כף סילאן

אופן ההכנה

מערבבים את המצרכים ומקררים ל-35 דקות.
מניחים בקערה עם מיקסר ומפעילים עד לקבלת תערובת אחידה.
מחלקים את הבצק ל4 חלקים ומרדדים כל חלק וחותכים את הדפנות.
נעבירים את המילוי לתוך כלי זילוף אחרי שאחסנו עם סולתם סירים.
בתחתית הבצק חותכים חתכים אחד ליד השני.
מחממים תנור מראש ל200 מעלות ומטריפים ביצה וסילאן,מברישים את הגלילים שיצרנו ואופים במשך 30 דקות.