אל תהיו "חמוצים" ואל תגידו שלא הזמנתי אתכם לטעום את החמוצים שלי
רק תבואו ותביאו אתכם מזלג כי אני לא מרשה לגעת בחמוצים בידיים!!
למה?
ככה סבתא שלי אמרה !!!
אסור להכניס ידיים לצנצנת החמוצים.
בצלחת אתם יכולים לאכול בידיים ברגלים חופשי…
מה גם שאתם צריכים למהר כי לא ישאר!!
למה ?
כמה למה?
כי הכלה הנחמודת והסדנדוויץ שלי אוכלות חמוצים רק באותו היום שאני מכינה!!!
למוחרת הן כבר לא נוגעות.
החמוצים האלה צרכים בישול קצרצר…
עכשיו תגידו יוו כמה צנצנות סבתא הכינה ?
אז אתמול אני וסבא בשקט בשקט באין מפריע חיסלנו יחד צנצנת
היום באה הסנדוויץ יוווו… יש חמוצים לקחה צנצנת והלכה
אחריה הגיעה בת הזקונים לקחה צנצנת והתיישבה עליה וחיסלה…
הכלה טרם גילתה…!
מבטיחה לכם ברגע שהיא תראה את הפוסט היא כבר תגיע…
יש לי הרבה סוגי חמוצים היום אנחנו נכין רק את הצהובים הממכרים
קדימה תפשילו שרוולים ותכינו חמוצים
כמה להכין הכל תלוי כמה אתם זוללים.
תתחילו בקטנה ואז תגדלו לאט לאט…
אני מכינה הרבה צנצנות למה הריח מוציא את כל העכברים מהחורים.
שלא תגידו שלא הזהרתי אתכם זה ממכר !
הירקות טריים ויפים…
תתחילו לחתוך…
תכניסו את הירקות לסיר בלי הכרוב והסלרי כדי לדעת כמה מים וחומץ אתם זקוקים…
על הירקות תוסיפו את הסוכר וגרגרי פלפל אנגלי…
תוסיפו את תבלין השווארמה…
תוסיפו את המים /חומץ/מלח הרותחים …
אחרי 10 שהכנסתם את הכרוב והסלרי חכו שהכל יתקרר ותעבירו לצנצנות או צנצנת גדולה….
זהו זה מוכן תתחילו לזלול זהירות זה ממכר…!
היה לכם טעים, אהבתם, נהניתם
לייק קטן יוסיף המון לפירגון
ועם תלחצו על כפתור עקוב אחרי
אהיה שמחה ואודה עד… בלי די – תודה סבתא אילנה.





















