יום שישי בצהרים
אני ומר אדון קהלת אוכלים את הקציצות שעלו השבוע למקום ראשון בטופ 20
לצד פתיתים עגולים, הוא מבית אמא קורא להם קוסקוסון…
אוהב אותם מאוד פתית פתית כמו ילד קטן… אפילו משתדל לפזר.
מקלוני סלט סלק טעים
ומלפפונים קטנטנים שהחמצתי… ובתיאבון
ברקע קובי אריאלי בתוכנית האוכל שלו, הזמין גברת מכרמיאל שתכין את "ארוחת השבת" שלה היא קראה לזה
" סַפְרִיטוֹ עוף"
עם קוביות תפוחי אדמה מטוגנות, הוא שואל למה סַפְרִיטוֹ והיא עונה כך קראו אצלנו בעדה הכורדית.
אז גם על הכיריים שלי מתבשל סִיפְרִיטוֹ עם בשר בקר, אני לא כורדית, אני מכאן ארץ ישראלית 11 דורות אבל אצלינו התבשיל מתחיל ב…סִי סִיפְרִיטוֹ כנראה מכל קבוץ הגלויות בארץ השתבש השם
ואני אישית אוהבת לחתוך את תפוח האדמה לרבעים.














