הילדים גדלו עכשיו תורכם

לכל אחד מאיתנו יש תחביב שהוא חולם עליו שנים ומפאת חוסר זמן לא התפנה לעסוק בו. עכשיו הגעתם לגיל 45 ופתאום יש לכם הרבה זמן פנוי, בשבילכם.
זה הזמן שלכם לממש את עצמכם ולהגשים חלומות. הילדים גדלו – עכשיו תורכם.

פורטל התחביבים - Time2be

לכל אחד מאיתנו יש חלומות שנשארו במגירה. לרובנו הסיבה זהה – אנחנו לא מוצאים את הזמן לעצמנו.

כשהילדים קטנים אנחנו עסוקים עם המקלחות, הסעות, חוגים, ארוחות ערב…למי יש זמן? למי יש אנרגיה?

בנוסף יש את העבודה. בגיל 30-40 אנחנו עדיין צריכים להוכיח את עצמנו בעבודה,  חושבים מה המנהל יחשוב עלינו, נותנים שעות כמו מטורפים, וכל זה בא על חשבון הזמן האישי שלנו.

בסביבות בגיל 45 קורה לנו משהו. הילדים כבר יחסית גדולים (לפחות במובן שלא צריך להחליף להם חיתולים והם כבר מתניידים בתחבורה ציבורית לבד), בעבודה אנחנו יחסית במקום נוח, אנחנו לא מרגישים צורך להוכיח את עצמנו, ופתאום יש לנו הרבה יותר זמן פנוי, בשבילנו.

אז מה עושים עכשיו?

יש לכם שתי אפשרויות:

  1. להתחיל לעסוק בתחביב שתמיד חלמתם עליו. תמיד רציתם לנגן בגיטרה? תמיד חלמתם להשיט יאכטה? ללמוד ספרדית?  זה הזמן.
  2. לבחור תחביב חדש מתוך רשימת התחביבים שיש באתר Time2be

באתר Time2be.co.il תוכלו לקרוא ולקבל את כל המידע שיש על עשרות תחביבים. אם אתם יודעים מה אתם רוצים – מצוין. אם לא, יש לכם את כל האינפורמציה לבחור משהו חדש ומגניב שימלא לכם את הזמן.

העניין הוא לממש את אצמכם. להגשים חלומות ולנצל את הזמן הפנוי כדי למלא את הנפש.